Gjennom hele sommeren har navnet til Kylian Mbappé (18) versert i aviser verden over. Og det ser ikke ut til å avta med det første.

Stjerneskuddet ble vraket fra troppen til fredagens kamp mot Metz, og i fransk presse spredte det seg rykter om at det var som følger av en uoverenstemmelse med trener Leonardo Jardim.

Mandag skriver imidlertid L'Equipe at Mbappé ble utelatt fra troppen og kastet ut av trening som følger av en krangel med Andrea Raggi på tirsdagens trening. Begge to ble vraket fra troppen.

Angivelig skal Mbappé ha nektet å forlate banen, noe som førte til at resten av Monaco-spillerne måtte tusle over på en annen bane for å fullføre økten.

Hendelsen kommer ikke til å legge en demper på spekulasjonene om at Mbappé er på vei til PSG. Snarere tvert imot. Den franske hovedstadsklubben ønsker å hente spissfenomenet, som angivelig selv ønsker seg en overgang. Det skal han ha gitt uttrykk for til sine nåværende lagkamerater. L'Equipe skriver imidlertid at det ennå ikke er kommet et formelt bud fra PSG.

Mbappé spilte i sesongåpningen, men ble plassert på benken i den påfølgende runden for å «beskytte ham fra stormen», mente Jardim. Han sa også at det var klubbens avgjørelse.

Etter fredagens kamp mot Metz sa Jardim at Mbappé ikke var 100 prosent .

Ryktene vil ha det til at Mbappé kan vente seg en lønn på 140 millioner kroner i året dersom han velger å slutte seg til PSG. Overgangssummen rapporteres å ligge på rundt 1,7 milliarder kroner. Det vil gjøre ham til tidenes nest dyreste spiller etter Neymar, som signerte for nettopp PSG tidligere i sommer.

Real Madrid og Manchester City har også vært sterkt koblet til unggutten.