Her finner du vår splitter nye Premier League-podcast på iTunes, eller søk opp "TV 2 - Premier League-podcast". Klikk her for å lytte i Soundcloud.

For å oppsummere åpningsrunden i Premier League, samt se fremover mot runde to, er Freddy dos Santos og Simen Stamsø-Møller gjester - og førstnevnte forteller om gangen han nesten fikk sjansen i en Premier League-klubb.

– Da jeg var 16 år kom Everton på banen overfor Skeid og ville at jeg skulle komme dit. Men jeg fikk egentlig aldri forespørselen fordi Skeid takket nei, avslører dos Santos.

Dos Santos, som er fan av Juventus og Liverpool, delte også sine synspunkter om alt fra Antonio Conte til drømme-comebacket til Wayne Rooney i Everton-drakten.

– Det var skrevet i stjernene. Selv som Liverpool-fan, unner jeg Wayne Rooney det der, sa blant annet dos Santos.

I tillegg får du høre Simen Stamsø-Møllers forsvar av Jonjo Shelvey i bakkant av den hodeløse utvisningen mot Tottenham, rundens blomst og kaktus skal deles ut, samt alt det andre som opptar gjengen nå som Premier League-fotballen endelig ruller igjen.

Så søk opp "TV 2 - Premier League-podcast", eller aktiver SoundCloud-vinduet under for å høre på. Og kom gjerne med innspill til hvordan vi kan levere enda bedre innhold. Bruk #2PLpod på Twitter eller send mail til gbd@tv2.no.