Da Mats Zuccarello var på rehabilitering i New York etter hodeskaden, møtte han Liverpool-stjernen Daniel Sturridge.

Der utviklet de to et nært vennskap.

– Han var operert, og var på rehabilitering sammen med meg i New York. Så begynte vi å snakke litt, og var vel der ganske ofte sammen. Så tok jeg han med på en kamp, og han syns det var hyggelig. Også ga jeg han en trøye som han spurte om. Vi har litt kontakt på meldinger og sånn, men egentlig er jeg jo United-fan. Så det er litt vondt inni meg innimellom. Men han er en superfin fyr, og jeg har fått et veldig godt inntrykk av han, sier Zuccarello til TV 2.

Han er nå i Stavanger for å arrangere sin årlige veldedighetskamp, der blant andre NHL-stjernene Nicklas Bäckström, Carl Hagelin og Brady Skjei gjester byen.

Se Zuccarello All Star Game på TV 2 Sportskanalen onsdag fra kl. 16.50!

Zuccarello fikk også en drakt tilbake fra Sturridge - uten at den blir hengende på veggen i glass og ramme.

– Ja, jeg fikk det. Men jeg kan egentlig ikke si det høyt. Den ligger i kjelleren, sier han med et smil.

I vår la Liverpool-stjernen ut et bilde på sin private instagram-konto, der han hyllet at nordmannen var en av dem som ble fredet av New York Rangers i NHL-draften.

– Selv om jeg er United-fan syns jeg det er kult å se han spille, og han er en god spiller. Det er synd at han har vært så mye skadet, men du setter jo pris på gode spillere uansett hvilket lag de er fra, understreker nordmannen.

Zuccarello har nå en stående invitasjon til Anfield.

– Han har jo invitert meg ned, men det er ikke så mye tid for meg å kunne gjøre det siden vi har ganske lik sesong som dem. Vi får se om det blir en gang, men det blir vel United-kamp først, smiler han.