Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Liverpool så ut til å ta alle tre poengene i Premier League-åpningen mot Watford, men på overtid dukket Miguel Britos opp og utlignet til 3-3 etter et hjørnespark.

Så kom spørsmålet om målscoreren sto i offside da innlegget fra den brasilianske nysigneringen Richarlison ble spilt.

– Det er offside. Han står i offside og blokkerer for Simon Mignolet, sier Liverpool-manager Jürgen Klopp.

TV 2s nye Premier League-ekspert Mark Clattenburg kunne meddele at Klopp har rett og at avgjørelsen om å godkjenne målet på Vicarage Road var feil.

– Watfords tredje mål er offside. Foran ballen og med innflytelse overfor keeperen, skriver den tdligere toppdommeren i en SMS.

Simen Stamsø Møller meldte først at det ikke var offside men etter konklusjonen til Clattenburg, valgte TV 2-eksperten å gjøre helomvending.

– Det er en absurd situasjon. Da vet vi at en spiller ikke kan stå foran og være i offside, selv om ballen går bakover, sier Stamsø Møller.

Clattenburg skal selv på jobb i Brighton senere, og så hendelsene fra oppgjøret på video. Han kunne også melde at han mente Liverpool burde vært redusert til ti mann på stillingen 2-1 til vertene i første omgang.

– Sadio Manés forseelse i det 36. minutt er rødt kort. Støtet i forseelsen er på ankelen og over ballen, skrev han om situasjonen der Liverpool-stjernen tråkket på oppgjørets tredje målscorer Abdoulaye Doucouré.