Branns keeper Piotr Leciejewski
Branns keeper Piotr Leciejewski Foto: Nesvold, Jon Olav

Brann-keeper på vei til polsk toppklubb

Zaglebie Lubin har høynet budet på Piotr Leciejewski til rundt tre millioner kroner.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Piotr Leciejewski er etter alt å dømme tapt for Sportsklubben Brann.

Zaglebie Lubin har høynet det opprinnelige budet på rødtrøyenes førstekeeper og kommer etter alt å dømme til å sikre seg 32-åringen to og et halvt år før kontrakten med bergenserne utløper.

– Budet er fortsatt for lavt, men vi er i hvert fall på bølgelengde, innrømmer Branns sportssjef Rune Soltvedt uten å si noe om størrelsen på polakkenes ferskeste bud.

– Det har vært tyst lenge, men nå ser det plutselig ut for at det skjer noe.

Zaglebie Lubin ble bare nummer ti i den polske toppdivisjonen forrige sesong, men har åpnet forrykende og leder Ekstraklasa med ti poeng av tolv mulige på sensommerens fire første kamper.

– Bare ett baklengs tyder ikke på at Zaglebie Lubin har noe keeper-problem, men interessen for Piotr (Leciejewski) har vært der lenge, røper Rune Soltvedt og medgir at situasjonen på Stadion er vanskelig.

Familien til Piotr Leciejewski har etter det TV 2 forstår allerede flyttet til et sted like i nærheten av Lubin midt mellom Poznan og Wroclaw lengst vest i Polen.

– Og når Piotr Leciejewski selv vil dette, havner vi i en helt umulig situasjon, vedgår Branns sportssjef.

Sportsklubben Brann håper å kunne innkassere rundt fem millioner kroner for veterankeeperen de i sin tid kjøpte fra Sogndal, men mye tyder på at de må nøye seg med drøyt halvparten.