PÅ RYKTEBØRSEN: Gareth Bale.
PÅ RYKTEBØRSEN: Gareth Bale. Foto: Lucy Nicholson

Mourinho bekrefter interesse for Bale

José Mourinho flørter med England-retur for Gareth Bale.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United-manager Jose Mourinho møtte pressen før tirsdagens Supercup-finale mot Real Madrid, og portugiseren ble spurt som Gareth Bale.

Den walisiske stjernespilleren har vært koblet til en Premier League-retur denne sommeren, og Manchester United er klubben som har vært hyppigst nevnt.

– Dersom Bale spiller denne kampen (Supercupen), er det et bevis på at Real Madrid vil ha ham med videre og at han ønsker å bli. Dersom han vil flytte på seg, vil jeg gjøre et forsøk på å hente ham, sier Mourinho ifølge Manchester Evening News.

Det er den europeiske supercupen som spilles i den makedonske hovedstaden Skopje. Den er for tiden i et jerngrep av en hetebølge.

Det ventes 34 grader når lagene kommer på banen.

Real Madrid vant UEFAs supercup i fjor ved å slå Sevilla etter ekstraomganger. Da gikk kampen i surt norsk vær på Lerkendal. Det var vel ti grader og plaskregn.

Mourinho bekreftet også på pressekonferanseen at Phil Jones ikke spiller. Klubbens appell etter en suspensjon ble avslått. Eric Bailly soner også karantene etter utvisningen mot Celta Vigo i Europaliga-semifinalen forrige sesong.

– Det ble som vi hadde regnet med, sa Mourinho om Jones.

Real Madrid har med Cristiano Ronaldo i troppen, og han kan komme til å møte gamleklubben.

United Premier League-åpner søndag. Det skjer hjemme i det TV 2 Sport Premium-sendte oppgjøret mot West Ham.

Real Madrid venter ytterlige en uke og starter La Liga med bortekamp mot Deportivo La Coruña neste søndag.

(©NTB / TV 2)