Amy Hughes fra Cheshire i England elsker å løpe. I 2014 sprang hun hele 53 maraton på 53 dager i 53 ulike byer rundt om i Storbritannia.

Guinness rekordbok

Hennes neste mål var å komme i Guinness rekordbok ved å tilbringe flest timer på en tredemølle i løpet av syv dager.

I september 2016 løp 29-åringen 838 kilometer på treningsapparatet som var plassert på kjøpesenteret Trafford Center i Manchester.

Der kunne forbipasserende se Hughes puste og pese hver dag i syv dager. I tillegg ble det filmet underveis, skriver Manchester Evening News.

Ikke godkjent

Hughes hadde oppført kjæresten, Dave Keighley, som hennes vitne til rekordforsøket. Det falt ikke i god jord hos sjefene i Guinness. I stedet for heder og ære, fikk 29-åringen avslag. Guinness hevder at rekordforsøket ikke kan godkjennes fordi kjæresten er inhabil som vitne.

LØP OG LØP: Men alt blodslitet var til ingen nytte. Foto: Facebook/53.53 Marathons
LØP OG LØP: Men alt blodslitet var til ingen nytte. Foto: Facebook/53.53 Marathons

«Jeg er ødelagt, knust og veldig sint», skriver Hughes på sin egen Facebook-gruppe.

«Etter syv dager med helvete, smerte og fullstendig utmattelse – og deretter ti måneder ventetid – har de nå avslått mitt verdensrekordforsøk», står det skrevet.

Det har nå blitt opprettet en underskriftskampanje i håp om at den løpeglade jenta skal få beholde den nye rekorden. Hittil skal mer enn 2000 personer ha signert.