TIL LIVERPOOL? Virgil van Dijk ender troplig opp i Liverpool. Foto: Glyn Kirk
TIL LIVERPOOL? Virgil van Dijk ender troplig opp i Liverpool. Foto: Glyn Kirk

Får ikke trene med førstelaget – ekspert tror stopperen ender opp i Liverpool

Southampton-stopper Virgil van Dijk vil vekk fra klubben. Det opplyser manager Mauricio Pellegrino.

Van Dijk ble sterkt koblet til Liverpool tidligere i sommer, men Merseyside-klubben måtte til slutt gå ut og beklage framgangsmåten i saken.

Siden har det vært stille rundt Jürgen Klopps interesse for nederlenderen.

Får ikke trene med A-laget
Southampton ønsker ikke å selge 26-åringen, men ting tyder på at han likevel kan forsvinne. Manager Pellegrino kom med en oppdatering fredag.

– Van Dijk trener ikke med resten av laget. Han er ikke involvert med førstelaget nå, og årsaken til det er at han mentalt ikke er 100 prosent til stede. Han har gitt beskjed om at han ønsker å forlate klubben, sa Pellegrino til BBC.

Manageren håper den tidligere Celtic-spilleren vil revurdere saken.

– Jeg håper Virgil kan tenke seg om. Vi trenger spilleren, men han må være 100 prosent med oss, sier Pellegrino.

Ekspert tror han ender opp i Liverpool
Den tidligere Liverpool-spilleren Jamie Redknapp, som de siste årene har jobbet som TV-ekspert for Sky Sports, mener Jürgen Klopp må styrke Liverpool ytterligere defensivt før sesongstarten.

– Ser du spillerne Liverpool har fremover på banen – Mane, Salah, Adam Lallana, Roberto Firmino og Philippe Coutinho –så har de potensial til å spille strålende angrepsfotball. Men jeg er fremdeles bekymret for hvordan laget fremstår defensivt. De har en tøff sesong foran seg og vil videre i Mesterligaen, poengterer Redknapp overfor Sky Sports News.

– Derfor er jeg ikke sikker på at Virgil van Dijk-historien er avsluttet. Det er for tidlig å avskrive den overgangen. Liverpool sier at de har trukket seg ut, men jeg kan fremdeles se at Van Dijk blir solgt. Han ønsker å spille for Jürgen Klopp og jeg blir ikke overrasket om vi til slutt vil se at Liverpool signerer ham, slår den tidligere Liverpool-profilen fast.

(©NTB/TV 2 Sporten)