Real Madrids nysignering fikk store trikseproblemer på presentasjonen

Theo Hernandez ble presentert som Real Madrid-spiller på sedvanlig vis mandag. Men 19-åringen støtte på problemer da han skulle trikse foran fansen.

Se den hjelpeløse triksingen i videovinduet over!

Theo Hernandez ble mandag presentert som Real Madrid-spiller. Den 19 år gamle franskmannen kommer fra naborivalen Atletico, og flere tusen skuelystne fans hadde møtt opp på Santiago Bernabéu for å se tenåringen ikle seg den helhvite Real-trøyen for første gang.

Slike presentasjoner følger ofte et fast mønster, og triksingen foran fansen er et populært innslag. Det skulle nok Hernandez ønske at det ikke var, for den franske unggutten ble tydelig grepet av stundens alvor.

Over 200 millioner kroner kostet venstrebacken, men på videoen som du kan se øverst, klarer han såvidt å trikse til seks, og det på ikke spesielt vakkert vis. Trikseproblemene har ført til mye latter på sosiale medier, og var nok ikke helt den starten på Real Madrid-karrieren som Hernandez så for seg.

19-åringen vil nok likevel møte mye sympati fra Yaya Touré og vår egen Vadim Demidov. Fotballfans med god hukommelse vil huske at de støtte på akkurat de samme problemene da de ble presentert for henholdsvis Barcelona og Real Sociedad.

Til tross for trikseproblemene sies Hernandez å ha en stor fremtid foran seg. Franskmannen er den første spilleren på 17 år som forflytter seg på tvers av byen i en overgang mellom de to bitre rivalene. Han tilbrakte fjorårssesongen på utlån i Alaves.

– Jeg er begeistret for å være her, sa Hernandez da han ble presentert av Real Madrids president Florentino Perez.