Det sendte sjokkbølger gjennom Fotball-England da de første rapportene om Aaron Lennons sammenbrudd nådde mediene tidlig mai.

Lennon var sendt til sykehus etter at politiet ble tilkalt. Da hadde noen varslet om at en mann gikk omkring i nærheten av en motorvei og virket forvirret. Politiet oppfattet at mannen befant seg i en risikabel situasjon og kjørte ham til sykehus.

På sykehuset fikk Lennon behandling for en stressrelatert sykdom.

Denne uken var den tidligere engelske landslagsspilleren tilbake i trening for Everton.

På Twitter takker han fansen for støtten de har vist ham i den tunge tiden.

– Det er flott å være tilbake etter en vanskelig periode. Første uken med trening har vært bra, og jeg kan ikke vente med å kjøre på videre, skriver Lennon i en lang melding på Twitter.

– Jeg vil takke alle ansatte og pasienter ved The Priory i både Darlington og Altrincham og alle ansatte ved Salford Royal Hospital.

– Støtten jeg har fått fra Everton, Spurs, deres supportere, fotballsupportere og bekymrede medlemmer av offentligheten, har vært helt utrolig.

– Det er viktig for meg å poengtere at det finnes en fantastisk hjelp der ute, og alle som føler noe utenom det vanlige burde søke støtte, fordi det gjør godt å snakke om det.

– Til slutt vil jeg gi en spesiell takk til ansatte i Everton, lagkameratene mine, og spesielt familien min og menneskene rundt meg, skriver Aaron Lennon i meldingen.

Til klubbens hjemmeside prater manager Ronald Koeman om hvor glad han er for å ha Lennon tilbake.

– Jeg var veldig glad for å ha Aaron tilbake på treningsfeltet, fordi alle vet at han hadde en vanskelig og tung tid de siste månedene av sesongen, sier Koeman.

– Alle er veldig glade for at Aaron er tilbake på trening og tilbake i form.