Det så ut til at Romelu Lukaku skulle bli Chelsea-spiller igjen, men nå er det trolig bare et tidsspørsmål før belgieren annonseres som ny Manchester United-spiss. Og José Mourinho vil snappe flere spillere foran nesen på gamleklubben.

Manchester United og Monaco skal ha blitt enige om en overgang for Tiemoué Bakayoko verdt 400 millioner kroner, skriver den engelske avisen Daily Star.

Chelsea-spiller Nemanja Matic var også ønsket i Manchester United, men London-klubben ønsker ikke å selge til rivalene etter at de kapret signaturen til Lukaku.

Everton kunne bekrefte Wayne Rooney som Lukaku-erstatter søndag. Nå har Merseyside-klubben vendt blikket til Wales. Everton har tilbudt Swansea 370 millioner kroner for Gylfi Sigurdsson, melder Daily Mail.

Thomas Lemar var en av Monacos beste spillere forrige sesong. Arsenal har allerede fått to bud avslått på franskmannen. Nå står Arsène Wenger klar med sitt tredje, denne gang på 520 millioner kroner, ifølge Daily Mirror.

Samtidig har Wenger latt Wojciech Szczesny være hjemme fra lagets treningsleir i Australia, for den polske målvakten skal være aktuell for et klubbskifte. Nå nevnes Juventus av The Sun.

Newcastle forberederer seg til comebacket i Premier League, og med på laget vil de ha Norwich-spiller Jacob Murphy, som ifølge Daily Mail kommer til å koste rundt 100 millioner kroner. Southampton og Crystal Palace har også følere ute. Newcastle kjemper også om å få låne Liverpool-vingen Sheyi Ojo de neste ti månedene, men Middlesbrough er også ute etter den ferske U20-verdensmesteren, skriver The Times.

West Bromwich og Bournemouth er i forhandlinger om en overgang for Marc Wilson, som kan koste Tony Pulis så lite som 12 millioner kroner, skriver Birmingham Mail.

Burnley har allerede hentet Jonathan Walters fra Stoke, og planlegger nå å gjøre et fremstøt på Glenn Whelan fra samme klubb. Midtbanespilleren kan komme til å koste rundt 30 millioner kroner, melder The Sun.