COMEBACK: Det snakkes om et sensasjonelt comeback for Zlatan i Manchester United-trøyen. 
COMEBACK: Det snakkes om et sensasjonelt comeback for Zlatan i Manchester United-trøyen.  Foto: Oli Scarff

Fotballryktene:

Skal trene med Manchester United: – Zlatan kan gjøre comeback etter nyttår

Romelu Lukaku har delt bilder fra den medisinske testen. Og Wayne Rooney har bestått legesjekken.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Zlatan Ibrahimovic er kanskje ikke ferdig i Manchester United likevel. Ifølge Mirror kan 35-åringen bli tilbudt en avtale med klubben når han er tilbake fra kneskaden som har satt ham ut i mange måneder fremover.

Svensken trener for tiden på Manchester Uniteds treningsanlegg, Carrington, og Mirror skriver at Ibrahimovic og klubben har blitt enige om at han skal fullføre rehabiliteringen her med støtte fra Manchester Uniteds trenerpersonell.

Kilder innad i klubben hevder at et sensasjonelt comeback i United-trøyen etter nyttår, slett ikke er utenkelig.

Chelsea prøver å hente Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang etter at Lukaku-drømmen brast for London-klubben. Ifølge Sky Sports Deutschland var Aubameyang på vei til Milan i en avtale verdt over 850 millioner kroner, men nå skal Chelsea ha bestemt seg for å kuppe den overgangen.

Romelu Lukaku har hatt sin obligatoriske legesjekk med Manchester United. Det bekreftet spilleren selv gjennom en rekke bilder på Instagram lørdag kveld.

INSTAGRAM-HUMOR: Lukaku la selv ut dette bildet på sosiale medier.
INSTAGRAM-HUMOR: Lukaku la selv ut dette bildet på sosiale medier.

På flere av bildene skriver han at han er på den medisinsk testen, og på det siste bildet skriver Lukaku: «Finito».

Sky Sports melder at også Wayne Rooney skal ha fullført sin legesjekk med Everton. Rooney går andre veien som en del av Manchester Uniteds Lukaku-avtale med Everton.

Metro skriver at Liverpool har blitt tilbudt å kjøpe Real Madrids James Rodriguez (25) for den nette sum av 700 millioner kroner. Det skal imidlertid være mer enn hva Merseyside-klubben ønsker å betale. Chelsea og Manchester United skal også være interesserte i den kolombianske landslagsspilleren.

Ifølge Daily Mail har Tottenham gitt Manchester United klar beskjed om at Eric Dier ikke er til salgs, uansett pris. Det kommer frem dagen etter rapportene om at Manchester United bød over 500 millioner kroner for den engelske landslagssspilleren.

AS skriver at Cristiano Ronaldo har bestemt seg for å bli i Real Madrid. Det har lenge pågått en rykteflom vedrørende portugiserens fremtid, men han skal nå ha bestemt seg etter positive samtaler med Real Madrids president Florentino Perez.

Marca melder at tre La Liga-klubber har forhørt seg om Leicesters argentinske spiss Leonardo Ulloa. Real Betis, Getafe og Levante skal alle være interesserte i Ulloa som bare fikk en håndfull kamper for Leicester i fjor.

Den spanske vingen Jesus Navas kan være på vei til Newcastle. Spanjolen fikk ikke ny kontrakt med Manchester City, og det var ventet at han skulle returnere til gamleklubben og hjembyen Sevilla. Nå melder imidlertid Mirror at samtalene skal ha stoppet opp på grunn av Navas' lønnskrav. Newcastle skal nå være i førersetet i kampen om den fotrappe vingen.