Defoes rørende farvel med Bradley (6): – Sov godt, lillegutt. Min bestevenn

Jermain Defoe tar en rørende avskjed med Bradley Lowery.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bournemouth-spissen Jermain Defoe fikk et nært vennskap med avdøde Bradley Lowery. Den kreftrammede fotballsupporteren ble bare seks år.

Gutten døde fredag. Lowery kjempet en heroisk kamp mot kreften. Han ble etter hvert god venn med den daværende Sunderland-angriperen Defoe. De to møttes flere ganger, og Lowery fikk være med Defoe ut på banen.

Den engelske landslagsspissen la lørdag ut en ektefølt melding på Twitter:

– Farvel, min venn. Jeg kommer til å savne deg dypt. Jeg er så takknemlig for at vår herre brakte deg inn i mitt liv. Jeg hadde noen uforglemmelige øyeblikk med deg, og det gjør meg så takknemlig, skriver Defoe i meldingen som gikk sin farsott i sosiale medier lørdag kveld.

Vennskapet mellom de to har beveget en hel fotballverden.

– Jeg kommer aldri til å glemme måten du så på meg den første gangen vi møttes, den ektefølte kjærligheten i dine søte øyne. Jeg finner det vanskelig å finne de rette ordene for hva du har betydd for meg, fortsetter Defoe i den rørende hilsenen.

– Måten du uttalte mitt navn, ditt lille smil når kameraene ble slått på var akkurat som om du var en liten superstjerne. Jeg følte et ekte vennskap når vi var sammen. Ditt mot og din stolthet vil fortsette å inspirere meg resten av livet. Du vil aldri få vite hvilken stor forskjell du har utgjort i mitt liv, skriver Defoe videre.

Han runder av meldingen slik:

– Gud har deg i sine armer, men jeg vil alltid ha en plass for deg i mitt hjerte. Sov godt, lillegutt. Min bestevenn, skriver Defoe.

Meldingen avsluttes med et hjerteikon.

(©NTB)