Manchester United bekrefter: – Vi har kommet til enighet med Everton

Det bekrefter klubben på Twitter lørdag formiddag. Lukaku skal også ha blitt arrestert i løpet av Los Angeles-oppholdet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Pogba og Lukakus elleville video i vinduet over.

Manchester United og Everton har blitt enige om en pris for Romelu Lukaku. Det bekrefter klubben selv på Twitter lørdag morgen.

I tweeten står det at overgangen nå kun avhenger av Lukakus legesjekk og personlige betingelser i kontrakten.

Klubben skriver også i en melding at en lengre uttalelse vil komme senere.

BBC meldte fredag at overgangssummen skal være på rundt 810 millioner kroner. Sky Sports melder også at den prisen kan stige til nærmere 1 milliard kroner hvis Lukaku blir en suksess.

Romelu Lukaku skulle egentlig fly tilbake fra LA til England fredag morgen da Everton starter sin oppkjøring til Premier League-sesongen, men fredag skrev The Guardian at Lukaku hadde gjennomgått en medisinsk test og fremdeles var i LA.

Det er nå ventet at han vil slutte seg til Manchester United når de starter sin pre-season-turné i LA søndag.

I en video som Paul Pogba har lagt ut på Instagram kan man se Lukaku og Pogba feire den nært forestående overgangen.

– Ser deg på trening i morgen, sier Lukaku.

– Hva? Er du seriøs? svarer Pogba

– Ja, trening i morgen, gjentar Lukaku i videoen som du kan se i vinduet øverst. Pogba legger ikke skjul på at han selv har vært svært delaktig i å overtale Lukaku. I videoen på Instagram har han skrevet inn den frekke emneknaggen «Agent P».

Fredag kveld kom det også meldinger om at Chelsea skal ha matchet Manchester Uniteds bud på belgieren, men nå virker det som om Lukakus Manchester United-overgang er mer eller mindre spikret.

Ifølge Sky Sports skal Lukaku selv opprinnelig ha ønsket en retur til Chelsea, men agenten hans, Mino Raiola, skal ha overtalt ham til i stedet å velge Manchester United. 24-åringen blir nå gjenforent med manager José Mourinho som ikke hadde tro på ham da de var sammen i Chelsea.

Arrestert - må møte i retten

Det stormer virkelig rundt Lukaku om dagen. Ifølge det amerikanske nettstedet TMZ, som har som ekspertise å skrive sladder om kjendiser i og rundt Beverly Hills, skal Lukaku ha blitt arrestert i løpet av sitt opphold i LA og Beverly Hills.

Nettstedet skriver at politiet rykket ut seks ganger til Lukakus bopel, hvor det tilsynelatende pågikk en vill fest. Belgieren og hans kumpaner skal ha ignorert politiets advarsler og til slutt skal politiet ikke hatt noen andre valg enn å arrestere 24-åringen.

Han skal imidlertid ha sluppet unna med en skriftlig advarsel, og slapp dermed å bli med på stasjonen.

Han må imidlertid møte i retten. Belgieren må møte for en amerikansk domstol 2. oktober etter de mange støyklagene.

Rooney går andre veien

En spiller som kan gå den andre veien, er Wayne Rooney. Ifølge medier som BBC og Manchester Evening News skal Manchester United-kapteinen mer eller mindre være klar for en retur til gamleklubben Everton.

Sky Sports skriver at Rooneys overgang faktisk er en del av Lukaku-avtalen, da det var et krav fra Everton.

Rooney er trolig ikke på flyet når United reiser til USA for å starte sesongoppkjøringen søndag, skriver BBC, som legger til at 31-åringen trolig går gratis til Everton.

Se Vålerenga-Manchester United på TV 2 30. juli!