BRONSEVINNERE: William Carvalho (t.v.) og Gelson Martins kan bli Arsenal-spillere. De tok bronse i Prøve-VM sammen søndag.
BRONSEVINNERE: William Carvalho (t.v.) og Gelson Martins kan bli Arsenal-spillere. De tok bronse i Prøve-VM sammen søndag. Foto: Maxim Shemetov

Fotballryktene: – Arsenal klare til å by store penger for portugisisk stjerneduo

Arsène Wenger ser til Portugal og Sporting, mens José Moruinho begynner å bli frustrert. Les dagens fotballrykter!

Arsenal går snart løs på en ny sesong med Arsène Wenger i managerstolen. Riyad Mahrez og Alexandre Lacazette rapporteres å være på vei inn. Sead Kolasinac er allerede signert fra Schalke.

Den portugisiske sportsavisen A Bola melder at Arsenal forbereder et bud på om lag 800 millioner kroner for Sporting-duoen William Carvalho og Gelson Martins, som var en del av Portugal-laget som tok bronse i Prøve-VM søndag.

Ifølge The Guardian ønsker Wenger å hente inn klubbens tidligere tyske målvakt Jens Lehmann som en del av trenerapparatet før kommende sesong.

Everton har allerede brukt rundt én milliard kroner på nye spillere. Talksport hevder at nestemann inn kan være Wayne Rooney, som spilte sine første år av karrieren hos de blå. Rooney har tidligere uttalt at i tillegg til Manchester United, er Everton den eneste engelske klubben han vil spille for.

Manchester United-manger José Mourinho skal være frustrert over manglende spillerkjøp så langt denne sommeren, skriver Daily Mirror. Den eneste som er klar er den svenske midtstopperen Victor Lindelöf fra Benfica. Daily Star rapporterer at Mourinho er desperat etter å få på plass angriperen Álvaro Morata og midtbanespilleren Nemanja Matic før lørdag.

AS, gjengitt av Manchester Evening News, skriver at Dortmund-stopper Marc Bartra også står på ønskelisten til José Mourinho.

Men Real Madrid kommer ikke til å selge Morata før Manchester United blar opp 910 millioner kroner for den spanske landslagsspissen, ifølge Marca.

Så til to tidligere Manchester United-spillere. West Ham håper å få tak i Javier Hernández fra Bayer Leverkusen for 160 millioner kroner, melder The Telegraph. Ravel Morrison trener for tiden med Birmingham og skal være aktuell for en overgang, ifølge Daiy Mirror. Morrison er Lazios eiendom og har tidligere spilt under Harry Redknapp i Queens Park Rangers.

Birmingham-manager Redknapp sier ifølge Daily Mirror at han planlegger å hente inn fem eller seks spiller i løpet av sommeren. Klubben lyktes ikke i å hente John Terry, noe som gjør at de sitter med penger til overs.

Chelsea skal være så interesserte i å hente Juventus' venstreback Alex Sandro at de vil sette ny overgangsrekord på 700 millioner kroner, skriver The Telegraph.

Naby Keïta ønsker seg en overgang til Liverpool i sommer, men da må Anfield-klubben betale RB Leizpig hele 800 millioner kroner for midtbanespilleren, melder Daily Mirror. Samtidig kan Liverpool glemme at Crystal Palace skal betale en del av overgangssummen, for prislappen på 450 millioner kroner på Mamadou Sakho har skremt London-klubben, ifølge The Guardian.

The Sun skriver at Southampton håper å sikre seg Caen-spissen Yann Karamoh for 90 millioner kroner. Den samme summen håper Newcastle er nok til å få kloen i Eibar-forsvarer Florian Lejeune, skriver Newcastle Chronicle.

Atlético Madrid og trener Diego Simeone er i forhandlinger om en ny kontrakt som vil binde argentineren til klubben frem til 2020, skriver AS.