Lionel Messi med forloveden Antonnella Roccuzzo og sønnen Thiago på armen.
Lionel Messi med forloveden Antonnella Roccuzzo og sønnen Thiago på armen. Foto: Francisco Seco

Messi gifter seg – slik blir det storslåtte bryllupet

Fredag får endelig Lionel Messi (30) ja fra Antonella Roccuzzo (29).

Fotballsuperstjernen og Roccuzzo har barna Thiago (4) og Mateo (1) sammen.

Fredag kveld lokal tid gifter de seg i hjembyen Rosario, som er Argentinas tredje største by. De to har kjent hverandre siden Messi var fem år gammel, men ble ikke kjærester før i 2008.

Brudekjolen til Roccuzzo skal være en kreasjon av den spanske designeren Rosa Clara. Hun har tidligere designet kjoler for stjerner som Eva Longoria og Sofia Vergara.

Bryllupet finner sted på City Center, som er et gigantisk hotell- og casinokompleks.

Kriminalitet

Hotellet ligger like ved den utrygge bydelen Las Flores, som plages av den kriminelle gjengen «Los Monos». Kriminaliteten ellers i byen er også høy. Mange har derfor reagert på at Messi har turt å holde bryllupet i hjembyen.

– Lionel valgte å gifte seg her fordi det er hans hjemby, og han føler seg komfortabel her. Vi vil gjøre alt vi kan for at det skal gå bra, sier byadministrator Monica Fein til AFP.

Messi og hans prominente gjester vil nok føle seg trygge. 200 vakter er hyret inn for å ta seg av sikkerheten.

For at fansen skal få ta del i øyeblikket, skal det være satt opp en storskjerm utenfor.

Luis Suarez med familie har ankommet bryllupet til Messi.
Luis Suarez med familie har ankommet bryllupet til Messi. Foto: Eitan Abramovich

Blant de 260 gjestene er argentinske landslagsspillere, alle de 21 spillerne i Barcelonas A-stall, samt tidligere lagkamerater Xavi, Samuel Eto'o og Carles Pyuol. Han skal også ha invitert hele støtteapparatet til Barcelona, inkludert massører og utstyrsansvarlige.

Det var uklart om Gerard Pique med sin popstjernekone Shakira ville dukke opp, siden de thar vært rykter om ondt blod mellom Shakira og Antonella Roccuzzo. Nå melder AS at Shakira skal opptre under bryllupet, så den påståtte kranglingen kan ikke være så veldig alvorlig.

Blant dem som ikke er invitert er Luis Enrique, som har trent Barcelona i tre år, hans assistenter eller noen av styret i Barcelona.

Hva skal gjestene gi brudeparet, som har penger nok til å kjøpe akkurat det han har lyst på? Ingenting. Ønsket fra Messi er at det doneres penger til hans veldedighetsorganisasjon The Leo Messi Foundation.

Her er City Center der Lionel Messi skal gifte seg.
Her er City Center der Lionel Messi skal gifte seg. Foto: Str

Gjestene vil få mer enn nok god mat å kose seg med.

Det fristes med salater, oster og en rekke ulike argentinske retter, som empanadas og biff, samt sushi for de som liker fisk.

Antonella Roccuzzo begynte å studere til å bli tannlege, men var innom kommunikasjon før hun fikk jobb som modell. Nå har 29-åringen åpnet en skobutikk i Barcelona sammen med konen til Luis Suarez.