BLIR PÅ CRAVEN COTTAGE: Ryan Sessegnon (til venstre) blir ikke Premier League-spiller.
BLIR PÅ CRAVEN COTTAGE: Ryan Sessegnon (til venstre) blir ikke Premier League-spiller. Foto: Glyn Kirk

Avviste Liverpool og Tottenham - skrev ny kontrakt med Fulham

Premier League-gigantene lå langflate etter Ryan Sessegnon (17), men venstrebacken har forlenget med Fulham.

Fulham bekreftet onsdag ettermiddag at Ryan Sessegnon har skrevet under på sin første proffkontrakt med klubben. Den nye avtalen strekker seg frem til juni 2020.

Sessegnon, som fylte 17 år i mai, debuterte for Fulhams førstelag i Ligacupen forrige sesong og spilte seg til fast plass på Championship-laget.

Venstrebackens spill og utvikling har fått de fleste Premier League-gigantene til å ha følerne ute. The Telegraph skriver at Manchester United, Liverpool og Tottenham alle ønsket seg Sessegnon. Daily Mirror nevner også Manchester City og Arsenal. Tottenham så lenge ut til å kapre signaturen til Roehampton-gutten, som kom til Fulham i 2008.

– Jeg er spent med tanke på fremtiden min i denne klubben. Forhåpentligvis kan vi fortsette å kjempe der oppe. Forrige sesong fikk jeg mange muligheter av manageren, og jeg ønsker å fortsette der jeg slapp, sier Ryan Sessegnon.

Nå venter en ny sesong i Championship for Sessegnon. Skulle ikke neste sesong ende med opprykk til Premier League, kan et klubbskifte være aktuelt om ett år om beilerne fortsatt er der, skriver The Telegraph.

– Ryan ble en del av førstelaget tidlig i forsesongen i fjor. Jeg er veldig fornøyd med Ryans spill det siste året, og han har gjort seg fortjent til sin første proffkontrakt med Fulham, sier Craven Cottage-klubbens manager Slavisa Jokanovic.

Tvillingbror Steven, som fortsatt ikke har debutert for førstelaget og nylig er tilbake fra langtidsskade, har også skrevet under på en treårskontrakt.