Politietterforskning etter at fotballspiller ble slått til blods under 4. divisjonskamp

En Ottestad-spiller ble meid ned i bakken under en kamp mot Storhamar i 4. divisjon tirsdag. Nå etterforsker politiet hendelsen.

Illustrasjonsbilde. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix.
Illustrasjonsbilde. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix.

Det skriver Hamar Arbeiderblad. Episoden skjedde midtveis i annen omgang etter en amper duell nede ved det ene cornerflagget. En Storhamar-spiller slo til Sebastian Solberg slik at han falt i bakken.

Ifølge HA sprutet det blod fra munnen hans. Flere av Solbergs lagkamerater kom løpende i et forsøk på å komme til unnsetning. Christian Løvås ble så sint at han prøvde å ta igjen med en hard dytt. Dermed fikk han i likhet med Storhamar-spilleren også marsjorde av dommeren.

Solberg ble kjørt til legevakta. Der måtte han sy noen sting i leppen. Siden han også knakk en tann, måtte Ottestad-forsvareren deretter innom tannlegevakta.

Politiet starter etterforskning

Selv vil han ikke svare på om han vil politianmelde episoden.

– Det har jeg ingen kommentar til nå, sa Solberg til HA tirsdag kveld.

Ottestad-trener Simen Arnesen håper saken blir tatt videre til politiet.

– Vi kommer til å anmode Ottestad Fotball om å anmelde situasjonen til politiet, sier han.

Onsdag opplyste politiet at hendelsen vil bli etterforsket.

– Vi bekrefter at det vil bli iverksatt etterforskning. Utenom det ønsker jeg ikke å kommentere saken i detalj, sier kriminalsjef Rune Strand ved Hamar politistasjon til HA.

– Vi er nødt til å foreta oss noe, og dette vil vi ta tak i så raskt som mulig. Men vi må vente på dommerrapporten som kommer, sier styremedlem Arve Fuglum i Storhamar Fotball til Hamar Arbeiderblad.

Ottestad vant for øvrig kampen 2-0.

(©NTB).

Mer innhold fra TV 2