Full forvirring rundt keepertalentet:

Lovte å bli i Milan på Instagram – så slettet han kontoen

BLIR?: Ifølge italienske medier ønsket Donnarumma å sparke superagent Mino Raiola, men nå uttrykker 18-åringen sin støtte overfor Raiola. Han ønsker også å diskutere fremtiden med Milan.
BLIR?: Ifølge italienske medier ønsket Donnarumma å sparke superagent Mino Raiola, men nå uttrykker 18-åringen sin støtte overfor Raiola. Han ønsker også å diskutere fremtiden med Milan. Foto: Scanpix/Montasje
AC Milans stortalent lovte søndag å bli i klubben. Så nektet han for å ha sagt det og uttrykte støtte til sin utskjelte agent.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Gianluigi Donnarumma regnes som et av verdens største keepertalent.

Tidligere denne våren skal han ha takket nei til å forlenge kontrakten med AC Milan, noe som ble starten på en turbulent periode for unggutten.

Donnarummas agent, Mino Raiola som blant annet også har Zlatan Ibrahimovic i stallen, hevdet unggutten ble drapstruet under kontraktsforhandlingene med klubben.

– Milan har mistet Donnarumma. Jeg tar ansvaret for valget hans, uttalte Raiola, ifølge Mirror.

Senere har kritikken haglet fra illsinte fans. Keeperen ble blant annet dusjet i falske penger av fansen under en gruppespillkampen i U21-EM mot Danmark.

Snur?
Søndag fikk imidlertid Milan-fansen en etterlengtet gladmelding da hovedpersonen selv tilsynelatende hevdet at han ville diskutere fremtiden sin med klubben.

– Jeg vil vise min kjærlighet til klubben og supporterne. Så snart EM er over, vil jeg møte Milan sammen med familien og agenten min og diskutere en forlengelse av kontrakten, skrev han på bildedelingstjenesten Instagram.

Samtaler med familien, der Milan-trener Vincenzo Montella var til stede, skulle angivelig ha fått keeperkjempen på andre tanker. Ifølge italienske medier, deriblant Football Italia, skal unggutten ha vurdert å sparke sin agent.

Real Madrid og Juventus er blant storklubbene som skal ha vist interesse for supertalentet.

– Ble hacket
AC Milan har vært aktive på overgangsmarkedet etter sesongen. Nylig ble portugisiske Andé Silva deres fjerde kjøp. 21-åringen kostet nærmere 400 millioner da han ble hentet fra Porto.

Ifølge Football Italia skulle dette være en grunn for at Donnarumma nå vurderte å bli. Den gamlestorheten har også fått nye eiere.

Men så kom kontra-beskjedene på løpende bånd. Først la 18-åringen ut en ny melding på Instagram hvor han hevdet at kontoen hans hadde blitt hacket og at han ikke hadde skrevet meldingen selv. Siden slettet han hele Instagram-kontoen.

På Twitter la Donnarumma ut en melding som kan tyde på at det ikke er noen sure miner mellom ham og agenten.

– I går, i dag og i morgen, skrev han, med emneknaggene «Donnarumma» og «Raiola».

For å gjøre forvirringen total kommenterte Mino Raiola selv hendelsene søndag kveld.

– Meldinger mellom meg og «Gigi» er tweeter av vennskap. Vi vil møte Milan etter EM. Akkurat nå er landslaget viktigst, skrev han på Twitter.

Dermed kan det virke som om Donnarumma likevel åpner for å bli i Milan, til tross for at han benekter å ha skrevet den første meldingen. Fansen føler imidlertid at det hele er i ferd med å utvikle seg til en såpeopera i regi av Mino Raiola, og de føler at agenten holder både unggutten og klubben som gissel.

Donnarumma er blitt sammenlignet med navnebror og Juventus-keeper Gianluigi Buffon. Mange håper stortalentet skal bli en nøkkelspiller for Milan i all overskuelig framtid. I første omgang valgte han å si nei til ny kontrakt, men nå kan altså ting tyde på at løpet likevel ikke er kjørt for San Siro-klubben.

Spørsmålet er bare om de kan stole på at Mino Raiola holder ord. En ting er nok sikkert: Siste «tweet» er ikke sendt i denne saken.

Lik TV 2 Sporten på Facebook