VIL BORT: Virgil van Dijk er lysten på nye utfordringer, men Southampton slipper ham ikke billig.
VIL BORT: Virgil van Dijk er lysten på nye utfordringer, men Southampton slipper ham ikke billig. Foto: Glyn Kirk

Fotballryktene: Liverpool har ikke gitt opp Virgil van Dijk

Men nå har prisen steget. Og José Mourinho vil betale 1 milliard for Harry Kane.

Liverpool hadde tilsynelatende skrinlagt sin jakt på Southamptons Virgil van Dijk etter den famøse overgangssaken tidligere i sommer, der de til slutt måtte beklage seg til Southampton.

Nå skal de ifølge Express igjen ha forhørt seg om den elegante midtstopperen. Imens har imidlertid prisen steget: Southampton krever nå over 700 millioner kroner for 25-åringen.

Ifølge Mirror har José Mourinho nå bestemt seg for å droppe Cristiano Ronaldo-interessen. Han har i stedet sett seg ut Tottenhams Harry Kane. Mourinho skal lenge ha vært en beundrer av Tottenham-stjernen, og han skal ha bedt klubben gjøre alt de kan for å få ham til Manchester United.

Det er ventet at Manchester United må ut med over én milliard kroner for å lokke Tottenham og Daniel Levy til å selge toppscoreren sin.

Express melder at Antonio Conte er desperat etter å styrke laget og har nå gitt Juventus et dobbeltbud. Conte og Chelsea er villige til å punge ut mer enn én milliard kroner til sammen for Juventus-stjernene Alex Sandro og Leonardo Bonucci.

Arsène Wenger har lyst på Kylian Mbappé, men han er fullt klar over at resten av Europa vil det samme. Nå har han sett seg ut Manchester Uniteds Anthony Martial som reserveløsning, skulle Mbappé glippe, hevder Daily Mail. For rundt 400 millioner kroner er Wenger sikker på at United vil slippe franskmannen, som startet mindre enn halvparten av kampene under Mourinho i fjor.

Sunday Times melder at Rafa Benitez kan være på vei bort fra Newcastle. Den spanske manageren skal være frustrert etter at en rekke overganger har strandet i det siste.

Vincent Janssen hadde en frustrerende førstesesong i Premier League, og klarte aldri helt å finne seg til rette i Tottenham. Nå skal den tyske klubben Borussia Mönchengladbach være interessert i å hente den nederlandske kraftspissen, hevder Mirror.

Pep Guardiola vil styrke forsvaret sitt med ikke mindre enn fire backer. Ifølge Daily Star ønsker han seg Juventus' Dani Alves (34) Tottenhams Kyle Walker (27), Southamptons Ryan Bertrand (27) og Monacos Benjamin Mendy (22).

Arsenal var sikre på at snaue 600 millioner kroner skulle være nok til at Lyon lot Alexandre Lacazette gå, men nå har Lyons president i et intervju med L'Equipe fortalt at Arsenal må øke budet hvis et salg skal være aktuelt.

Tidligere Tottenham-flopp Paulinho hevder i den brasilianske avisen Globo at Barcelona har lyst til å kjøpe ham, men at han selv er fornøyd med å bli i Kina og Guangzhou Evergrande.

The Sun hevder at Bournemouth er i ferd med å kjøpe Chelseas Nathan Aké for rundt 200 millioner kroner. Unggutten hadde et svært vellykket låneopphold i sørkystklubben tidlig i forrige sesong.