Terminerte kontrakten til Dani Alves – bekrefter megabud fra Chelsea på Sandro

Juventus har løst stjernebacken Dani Alves fra kontrakten. Nå står den meritterte brasilianeren fritt til å signere for Manchester City.

Dani Alves vant en rekke troféer under Pep Guardiolas ledelse i Barcelona.

34-åringen har aldri lagt skjul på at ønsker å spille under Guardiola, som nå er manager i Manchester City igjen.

Se hvordan Juventus tapte Mesterliga-finalen mot Real Madrid

Onsdag kveld bekrefter Serie A-giganten at klubben har terminert kontrakten til Alves.

– Dani Alves fortalte oss at han ønsket seg en ny utfordring, så vi har terminert kontrakten etter gjensidig enighet mellom alle parter, forteller Juventus-direktør Beppe Marotta til både Calciomercato.com og Mediaset Premium.

Går trolig til City
Det betyr at Dani Alves nå star fritt til å signere for Manchester City, og få det gjensynet med Pep Guardiola han hele tiden har ønsket seg.

Ifølge britiske medier kan den engelske klubben komme til å presentere Alves i Manchester City-drakt i løpet av de neste 48 timene.

Juventus, som tapte finalen mot Real Madrid i Mestersligaen denne sesongen, legger ikke skjul på at de er svært skuffet over Alves’ oppførsel.

TIL CHELSEA? Chelsea har lagt inn et bud på Alex Sandro.
TIL CHELSEA? Chelsea har lagt inn et bud på Alex Sandro. Foto: Filippo Monteforte

Brasilianeren uttalte tidligere denne sesongen blant annet at stjernespilleren Paulo Dybala burde forlate Juventus for å komme seg videre i karrieren.

– Motivasjon er helt fundamental for en spiller. Selvsagt er vi skuffet, men vi så ingen annen utvei enn å la våre veier skilles, blir Marotta sitert på i flere italienske medier.

Bekrefter Chelsea-bud på Sandro
Dani Alves kom til Juventus gratis som Bosman-spiller fra Barcelona for bare ett år siden. I løpet av sin ene sesong for Torino-klubben noterte veteranen seg for seks mål og sju assist på 33 kamper i alle turneringer.

Juventus-direktør Beppe Marotta bekrefter samtidig at klubben har mottatt et bud på 50 millioner euro fra Chelsea for venstrebacken Alex Sandro.

– Vi har mottatt et betydelig bud. Vi har ingen intensjoner om å selge noen av våre spillere, men om en spiller bestemmer seg for at han vil bort, så må han gå. Vi kan ikke beholde noen spillere her mot deres vilje, bekrefter Marotta.