Agenten: – Hele verden vil ha Zlatan

Zlatan Ibrahimovics agent Mino Raiola avviser at den kneskadde supersvensken vil få problemer med å finne seg en ny klubb.

Manchester United nektet å benytte seg av opsjonen på å forlenge kontrakten med Zlatan Ibrahimovic på grunn av stjernespissens skade.

Ibrahimovic, som først ventes å være tilbake for fullt i januar 2018, er dermed uten kontrakt og står fritt til å finne seg en ny arbeidsgiver.

– Ønsket av hele verden
35-åringens agent Mino Raiola hevder at klubber i hele verden nå er ute etter å signere supersvensken.

KLUBBLØS: Zlatan Ibrahimovic.
KLUBBLØS: Zlatan Ibrahimovic. Foto: Jonathan Nackstrand

– Klubber fra hele verden vil ha Zlatan Ibrahimovic, både fra MLS i USA, men også flere klubber i Italia, sier den omstridte agenten til Sky Italia.

Serie A-klubben Napoli har tidligere blitt nevnt som en mulig destinasjon for Zlatan. Det går imidlertid Raiola langt i å antyde ikke kommer til å skje.

– Napoli? Alt er mulg, men jeg tror neppe Napoli vil bli Zlatans neste klubb, slår han fast i intervjuet gjengitt av Sky Sports.

Avviser igjen at Zlatan legger opp
Ibrahimovic ble forrige måned operert for sin alvorlige kneskade og mange har spekulert i om skaden ville bety slutten på 35-åringens karriere.

Agent Raiola gjentar imidlertid at Zlatan ikke har planer om å avslutte karrieren.

35-åringen var en stor suksess for Manchester United forrige sesong.

Han kom gratis fra PSG og scoret 26 mål på totalt 46 kamper i alle turneringer for den engelske gigantklubben. Svensken vant også ligacupen og Europaligaen med rødtrøyene.

Ibrahimovic har tidligere spilt for klubber som Juventus, Inter, AC Milan og Barcelona og har vunnet totalt 33 troféer i løpet av sin 18 år lange karriere på toppnivå.