26. august går MMA-stjernen Conor McGregor (28) i bokseringen mot Floyd Mayweather (40) i Las Vegas i det som har blitt kalt århundrets kamp.

Men fredag kveld ble bokse- og MMA-sporten rammet av en tragedie da kanadiske Tim Hague (34) døde etter en boksekamp mot Adam Braidwood i Edmonton. Det melder danske BT.

Hague var MMA-utøver så sent som i fjor, men gikk tilbake til boksesporten etter å ha tapt fire av sine siste fem kamper på knockout.

Kampen mot Braidwood fredag ble en stygg affære. Hague gikk i kanvasen hele fem ganger før kampen til slutt ble stoppet.

Kollapset i garderoben

Hague klarte å forlate bokseringen på egenhånd, men i garderoben skal han ha fått problemer, og han ble sendt på sykehuset. Natt til mandag døde han som følge av hjerneblødning.

– Det er med stor sorg vi kan meddele at Tim har gått bort i dag. Han var omgitt av sin familie og lyttet til sine yndlingssanger. Vi kommer til å savne ham noe helt utrolig, skrev Tim Hagues søster på sosiale medier ifølge Edmonton Journal.

Den samme avisen melder nå at det er blitt iverksatt en offisiell gjennomgang av den fatale kampen.

Det tragiske dødsfallet kommer bare dager etter at kampen mellom Mayweather og McGregor ble annonsert, og det vil garantert puste nytt liv i debatten om boksernes sikkerhet.