Donnarumma (18) dynket i falske penger i Italia-seier

Det unge keepertalentet fikk et vondt møte med egne fans søndag. Nå hevder Donnarummas agent at unggutten også har blitt sendt drapstrusler.

UPOPULÆR: Gianluigi Donnarumma har gjort seg upopulær blant egne fans den siste tiden. Foto: Peter Dejong

Italia-keeper Gianluigi Donnarumma ble dusjet i falske penger av fansen under gruppespillkampen i U21-EM mot Danmark søndag. Italia vant 2-0.

Grunnen til at den talentfulle 18-åringen fikk en haug med falske penger kastet etter seg mens han sto i mål mot Danmark, er at han sa nei til forlenget kontrakt med Milan tidligere denne uken.

Donnarummas agent, Mino Raiola som blant annet også har Zlatan Ibrahimovic i stallen, hevder nå at unggutten ble draptruet under kontraktsforhandlingene med klubben.

– Vi ble truet. Milan har mistet Donnarumma. Jeg tar ansvaret for valget hans, skal Raiola ha sagt ifølge Mirror.

– Det var en fiendtlig stemning og en voldelig situasjon. Donnarumma ble truet, familien hans ble truet, sa superagenten videre.

Raiola avviser at det var et spørsmål om penger, slik det har blitt portrettert i mediene.

– Det var aldri et økonomisk spørsmål. Vi kunne ikke lenger akseptere visse trusler, visse spenninger, det psykologiske presset og klubbens passivitet overfor spilleren.

Donnarumma er blitt sammenlignet med navnebror og Juventus-keeper Gianluigi Buffon og er et overgangsmål for flere toppklubber. Stortalentet skulle være en nøkkelspiller for Milan i all overskuelig framtid, og var klubbens førsteprioritet, men han valgte likevel å si nei til ny kontrakt.

Det fikk fansen til å se rødt, og under søndagens EM-sluttspillkamp mot Danmark viste de sin misnøye.

Italienske medier har spekulert i at keeperen vil bli solgt allerede i sommer. Agenten hans, Mino Raiola, har uttalt at det finnes interesse fra både Real Madrid og Paris Saint-Germain.

Donnarumma spilte hele kampen for Italia U21 søndag, og etter at de falske pengene var blitt skuffet av banen sikret Lorenzo Pellegrini og Andrea Petagna 2-0-seier for Italia i gruppe C.

Max Meyer ble den store helten for Tyskland i den første kampen gruppa søndag. Schalke-spilleren ble kåret til banens beste og noterte seg for en scoring i 2-0-seieren mot Tsjekkia. 21-åringen sendte Tyskland foran etter 44 minutter, før Serge Gnabry økte ledelsen fem minutter inn i annen omgang.