Lillestrøm sløste og sløste i eliteseriekampen mot Viking, men ti sekunder før tilleggstiden var omme dukket Aleksander Melgalvis opp og hamret inn 1-0.

Se scoringen i Sportsnyhetene øverst!

Viking tapte 0-1 og nærmer seg for alvor nedrykk denne sesongen.

Ivar Hoff spår at Vikings tidligere redningsmann, Tom Nordlie, er lysten på en retur til Stavanger-klubben.

– Dersom Tom Nordlie hadde fått tilbudet så hadde han vært raskere ute av Skeid-garderoben enn Usain Bolt. Han er svært lysten på en retur til Eliteserien, sa Hoff i FotballXtra.

– Nå ligger Viking ni poeng bak sikker plass i Eliteserien. Hvis ikke Viking-ledelsen skjønner at Viking nå er i OBOS-ligaen, så vet jeg ingenting. Viking er opptatt av å ikke gå konkurs. Men hvor er fotballkompetansen til Viking? Det finnes så mange rundt Viking som kan sette seg ned og finne ut hvordan de skal klare å redde plassen sammen, sa han videre.

Lillestrøm hadde flust av muligheter til å ta ledelsen mot Viking.

Knudtzon-heading i stolpen
Erling Knudtzon fikk først muligheten på en heading etter 34 minutter, men avslutningen endte i stolpen.

Like før pause gikk samme mann i bakken inne i sekstenmeteren, men dommer Lundby valgte å gi LSK-spissen gult kort for filming fremfor straffespark. Kortet setter Knudtzon utenfor derbyet mot Vålerenga i neste runde.

Like etter pause var det Simen Kind Mikalsen sin tur til å treffe metallet. Hans frispark gikk over muren, men gikk noen centimeter for høyt og traff tverrliggeren.

Etter 64 minutter var vertene frempå igjen, og både Simen Rafn og Chigozie Udoji fikk muligheten innenfor sekstenmeteren, men begge skuddforsøkene ble blokkert.

Volley like utenfor
Etter 82 minutter kom Arne Erlandsens mannskap på nytt, og et langt innkast fra Aleksander Melgalvis endte i føttene på Knudtzon. Han forsøkte seg på volley, men ballen snek seg på utsiden av Iven Austbøs stolpe.

Sekunder før slutt dukket imidlertid Melgalvis opp og sikret tre kjærkomne poeng.

Resultatet gjør at Lillestrøm klatrer til niendeplass med 17 poeng, mens Viking fortsatt ligger helt sist med åtte poeng.

(©NTB)