For Héctor Bellerín og resten av det spanske U21-landslaget starter EM i Polen lørdag kveld mot Makedonia.

Arsenals høyreback har gått ut på sosiale medier og lovet å donere 50 pund, eller nærmere 600 kroner, hvert hvert minutt han spiller i mesterskapet til ofrene etter brannen i Grenfell Tower i London.

30 mennesker er bekreftet døde og 70 personer er fortsatt savnet.

Det spanske U21-landslaget er de største favorittene til å vinne mesterskapet. Skulle laget gå hele veien til finalen og Bellerín spiller samtlige minutter, vil det bety 260.000 kroner til brannofrene, ifølge Daily Mirror. Héctor Bellerín vil donere 155.000 kroner om han bare spiller samtlige minutter i gruppespillet.

Manchester Citys Raheem Sterling har også donert penger til ofrene etter brannen. Kantspilleren vokste opp i Nordvest-London og spilte for Queens Park Rangers i ungdomsårene. Lofthus Road ligger like ved Grenfell Tower.

– Dette er en tung og tragisk situasjon som er hjerteskjærende og vanskelig å akseptere. Jeg vil hjelpe til så godt jeg kan. Jeg bidrar bare med en liten del, men om alle bidrar, vil det utgjøre en forskjell, sier Sterling til BBC.

– Jeg sender mine kondolanser til familiene som er berørt og de som mistet sine hjem, legger han til.

Det skal også planlegges en veldighetskamp med kjendiser til inntekt for samme formål, arrangert av tidligere Plymouth-spiller Marvin Morgan.