Fotballryktene: – Dette vil Dier koste Manchester United

Mens Mino Raiola har tilbudt Manchester United å hente Gianluigi Donnarumma. Få dagens rykter!

Manchester United har fått beskjed av Tottenham om at det vil koste dem 540 millioner kroner å hente midtbanespiller Eric Dier til Old Trafford, skriver Telegraph. José Mourinho har engelskmannen på listen over potensielle signeringer. Dier blir sett på som en langsiktig erstatter for Michael Carrick.

Diaro Gol skriver at Manchester United har fått tilbud om å signere AC Milans stortalent Gianluigi Donnarumma av agent Mino Raiola. 18-åringen ønsker seg bort fra Milano og har nylig takket nei til en kontraktsforlengelse. PSG og Real Madrid er også interesserte i keeperen.

Både Juventus og Manchester United følger med på situasjonen til Barcelonas André Gomes, melder AS. Portugiseren er verdsatt til rundt 325 millioner kroner.

Manchester Evening News skriver at det ennå ikke er kommet på plass en avtale mellom United og Inter om den kroatiske kantspilleren Ivan Perisic. Inter ønsker rundt 490 millioner kroner, mens United mener 320 millioner kroner er en riktig pris.

Ifølge Bild er Bayern München fremdeles interesserte i å hente PSGs Marco Verratti, til tross for at Corentin Tolisso allerede er hentet til Bundesliga-giganten.

Chelseas første sommersignering er trolig i boks. London Evening Standard skriver at Willy Caballero, som spilte for Manchester City denne sesongen, blir trolig presentert 1. juli. 35-åringen blir da andrekeeper bak Thibaut Courtois.

Den greske radiokanalen Sport FM 94.6 hevder at Chelsea kommer til å legge inn et bud på 455 millioner kroner for Roma-stopper Kostas Manolas.

Samme avis skriver at Chelsea er i ferd med å lande en avtale med Lyon om salget av Bertrand Traoré. Angriperen fra Burkina Faso var på lån i Ajax forrige sesong, men ser nå ut til å forsvinne permanent til Lyon. Det bekrefter Lyon-president Jean-Michel Aulas.

– Vi ønsker å hente Bertrand Traoré til klubben. Vi har kommet langt i samtalene, men det er andre klubber som er interesserte. Vi ønsker absolutt å få til en avtale, sier Aulas.

En annen Traoré kan også være på flyttefot. Middlesbrough rykket ned fra Premier League, men nå kan det hende at Adama Traoré blir værende igjen i den øverste ligaen. GazetteLive skriver at West Ham er interessert i å hente lynvingen.

Kevin Wimmer kan være ferdig i Tottenham. The Sun skriver at manager Maurico Pochettino vil kvitte seg med forsvarsspilleren for rundt 215 millioner kroner – det er ganske mye mer enn de 46 millioner kronene som ble betalt for å hente ham til klubben.

Mirror skriver at Birmingham venter på svar fra John Terry etter at den tidligere Chelsea-kapteinen fikk et kontraktsforslag.

Bayern München er i ferd med å selge kantspiller Douglas Costa til PSG, skriver L'Equipe. 26-åringen signerer en fireårsavtale og koster trolig 280 millioner kroner.

Hertfordshire Mercury hevder at Arsenal ønsker å signere tidligere Watford-angriper M'Baye Niang. Everton har også vist interesse for AC Milan-spilleren.