Cristiano Ronaldo kan du se i aksjon for Portugal i prøve-VM på TV 2 Sportskanalen og TV 2 Sumo søndag kl. 17.

Årsaken til at superstjernen skal ønske seg bort er at han føler seg urettferdig behandlet i skattesaken der de spanske myndighetene mener han har unndratt rundt 140 millioner kroner i skatt.

Han skal også føle at Real Madrid, som han har spilt for siden 2009, ikke har støttet ham nok i saken, samt at han blir valgt ut av myndighetene fordi han er så kjent.

– Han føler at han er ærlig, har god karakter og gjorde alt riktig. Han er veldig lei seg og opprørt. Han vil ikke bli værende i Spania. På det nåværende tidspunkt vil han bort, sier det BBC kaller «en kilde nær Ronaldo».

32-åringen skrev en femårskontrakt med Real Madrid i 2016. Kontrakten har en enorm utkjøpsklausul.

Marca skriver at Real Madrid, som i en uttalelse støtter Ronaldo i skattesaken, nå har startet «operasjon overtalelse» for å beholde spilleren som var sentral i å sikre seier i ligaen og Mesterligaen forrige sesong.

De skal likevel være villig til å la Ronaldo gå om han absolutt vil – for rundt 1,7 milliarder kroner.

Følg overgangsvinduet direkte her

Hvem kan kjøpe ham?

Så helt til Ronaldo, som spiller det TV 2-sendte prøve-VM fra helgen av, skulle dementere medieoppslagene, vil spekulasjonene gå høyt om fremtiden til portugiseren.

Så er spørsmålet om hvor hans neste stoppested kan være om han forlater den spanske hovedstaden.

Den pengesterke kinesiske ligaen nevnes av mange, mens gamleklubben Manchester United og pengesterke PSG fremstilles som de to andre alternativene – mest fordi de er de to eneste klubbene som har råd.

Hvem kan erstatte ham?

Om Real Madrid selger Ronaldo, må de også hente inn en eller flere til å erstatte ikonet.

Den spanske avisen AS peker på Monacos spisstalent Kylian Mbappé, Juventus-angriper Paolo Dybala, Borussia Dortmunds Ousmane Dembélé og Bayern Münchens Robert Lewandowski.

Chelseas Eden Hazard, som for tiden er ute med brukket ankel, er også nevnt som en spiller Real Madrid vurderer.

Det er bare å legge popkornposen i mikroen og følge med utover sommeren.