Fotballryktene: – Morata blir United-spiller innen kort tid

Mens et møte mellom Veratti og Messi setter fart i Barca-spekulasjonene. Få dagens rykter!

Victor Lindelöf ble onsdag Manchester Uniteds første signering for sommeren. Og det er mer like rundt hjørnet. Cope melder at Álvaro Morata er enig med rødtrøyene om en avtale. Det eneste som gjenstår er at Real Madrid og United sluttfører forhandlingene om overgangssum. Det er kun detaljer som gjenstår. Marca skriver at Real Madrid krever mellom 710 og 755 millioner kroner for spissen. Ifølge Mirror kan avtalen bli offentliggjort tidlig neste uke.

Manchester Evening News melder samtidig at United ikke har lagt inn noe bud på Torino-spiss Andrea Belotti. Italienerens utkjøpsklausul på 950 millioner kroner har fått United til å tvile. Derfor virker det som at Morata blir spissvalget til José Mourinho.

Manchester City har store ambisjoner om å gjøre flere stjernesigneringer i sommer selv i kjølvannet av overgangene til Bernardo Silva og Ederson. Ifølge Manchester Evening News vil Pep Guardiola frigjøre midler på 1,4 milliarder kroner ved å kvitte seg med Joe Hart, Kelechi Iheanacho, Eliaqum Mangala, Samir Nasri, Fabian Delph, Nolito og Wilfried Bony. Enes Unal er allerede solgt til Villarreal. Blant spillerne City ønsker å hente er Alexis Sánchez eller Kylian Mbappé, Kyle Walker og Benjamin Mendy.

Det kan imidlertid virker som om det bare blir med drømmen om Alexis Sánchez for City. Independent skriver at Arsenal fremdeles stiller seg motvillig til å selge chileneren til en Premier League-rival. Da er alternative å la Sánchez spille ett år til før han kan gå gratis neste sommer, eller selge ham ut av landet nå. Bayern München er da den mest sannsynlige destinasjonen.

Diario Gol skriver at både Arsenal og Tottenham er med i kampen om Real Madrids kroatiske midtbanespiller Matteo Kovacic. Det er imidlertid ikke kommet noe bud på spillere, som også har tiltrukket seg interesse fra AC Milan, Inter og Roma.

Joe Harts vei bort fra Manchester City kan ende i West Ham. London Evening Standard melder at Hammers ønsker å hente den engelske landslagskeeperen på lån. Slaven Bilic og Co. mener nemlig at prisen City krever for Hart, som ligger på rundt 190 millioner kroner, er for høy.

Samtidig melder Daily Star at West Ham ligger best an i kampen om Chris Smalling. Avisen skriver av klubben har lagt inn et bud på 110 millioner kroner for Manchester United-stopperen, som trolig blir overflødig etter signeringen av Lindelöf.

Adnan Januzaj virker å være ferdig i Manchester United for godt, og nå kan Roma bli hans neste klubb. Express skriver at klubben fra den evige stad har kastet seg inn i kampen om belgieren, som også er i koblet til Celtic, Real Sociedad og Marseille.

Emmanuel Adebayor kan være på vei tilbake til Premier League! Det er bare til å begynne å glede seg. Swansea er ifølge Mirror interessert i å bytte togloeseren med Bafetimbi Gomis. Adebayor spiller nå for Istanbul Basaksehir.

Cope hevder å vite at Lionel Messi og Marco Verratti spiste middag sammen på Ibiza. Det setter fart i ryktene om en overgang til Barcelona for midtbaneterrieren som ønsker seg bort fra PSG.

Det kan bli tøft for Liverpool å få avtalen med Mohamed Salah i boks. Independent melder at Roma nekter å la seg presse til å selge egypteren. Monchi, Romas nye sportsdirektør, bekreftet at det er kommet et bud fra en engelsk klubb, men:

– Prisen blir satt av Roma, ikke kjøperen, sier Monchi ifølge Independent.

Daily Star skriver at Chelsea og Liverpool begge er med i kampen om Portos Ruben Neves. Ifølge A Bola har det vært kontakt mellom klubbene knyttet til interessen for den 20-årige midtbanespilleren.

Fernando Torres ser ut til å bli værende i Atlético Madrid. Klubblegenden skal ifølge AS ha takket nei til et lukrativt tilbud fra den meksikanske klubben Querétaro. Det er ventet at Torres forlenger kontrakten med den spanske hovedstadsklubben.

Leicester er i ferd med å signere Hulls midtstopper Harry Maguire, skriver The Sun. Det er ventet at 24-åringen blir presentert som Leicester-spiller denne uken etter en overgang verdt 185 millioner kroner. Maguire vil tjene 225 millioner kroner i løpet av de kommende fem årene.

Til slutt tar vi med et lite manager-rykte. Ifølge Sky Sports kan det være duket for en Premier League-retur for tidligere Manchester City-manager Manuel Pellegrini. Crystal Palace skal nemlig ha planlagt samtaler med chileneren om den ledige managerjobben.