BLIR I PREMIER LEAGUE: Men Romelu Lukaku vil ikke fortelle hvilken klubb han har en avtale med.
BLIR I PREMIER LEAGUE: Men Romelu Lukaku vil ikke fortelle hvilken klubb han har en avtale med. Foto: Dylan Martinez

Hemmelighetsfull Lukaku: – Jeg har en avtale med en Premier League-klubb

Romelu Lukaku bekrefter tirsdag at han forlater Everton i sommer. I et intervju med Sky Sports avslører han at han allerede har gjort en avtale med en annen Premier League-klubb.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Evertons Romelu Lukaku er en svært ettertraktet mann på sommerens overgangsmarked, og har i det siste blitt koblet til flere klubber, engelske såvel som internasjonale.

Nå letter imidlertid den store belgieren litt på sløret og avslører at han allerede har gjort en avtale med en ny klubb.

Lukaku vil ikke fortelle hvilken klubb det er snakk om, men han bekrefter at han blir å finne i Premier League også neste år.

– Vi har en avtale

– Agenten min vet hva som vil skje, og jeg vet det også, sier Lukaku til Sky Sports.

Det har lenge vært snakk om en retur til Chelsea for belgieren, og det spekuleres nå i om det er den nybakte seriemesteren Lukaku har gjort en avtale med. Hovedpersonen selv vil imidlertid ikke bekrefte det.

– Jeg forholder meg rolig. Vi har en avtale med klubben også. Vi forholder oss rolige og nå vet vi i det minste hvilken retning vi vil gå.

Lukaku, som for tiden er på samling med det belgiske landslaget, bekreftet tirsdag til den belgiske avisen HLN at han vil fortsette i Premier League.

– Vi snakker nå med klubben. Det viktigste er at jeg vil vinne trofeer. Jeg har lyst å spille i Champions League og vinne Premier League, sa han til avisen i forbindelse med gårsdagens privatlandskamp mot Tsjekkia.

Mer ville han imidlertid ikke røpe:

– Manchester United eller Chelsea? Det kan jeg ikke si. Jeg vet hvor jeg vil gå, men jeg lar agenten min prate.

Den tjuefire år gamle belgieren ble i sin tid hentet til Premier League av Chelsea. Han ble derimot ikke en suksess der, og ble tidlig lånt ut til West Bromwich Albion.

Han har spilt i Everton siden 2014, og har vært tydelig på at han ønsker å gå til en større klubb før neste sesong. Lukaku scoret 25 mål i Premier League denne sesongen.