Griezmann bekrefter: – Blir værende i Atlético Madrid

Den franske målmaskinen vil ikke la Atlético Madrid i stikken. – Det ville vært et skittent triks, sier Antoine Griezmann.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Atlético Madrids Atoine Griezmann virker å legge alle spekulasjoner om en overgang til Manchester United døde i et intervju med franske Téléfoot publisert søndag formiddag.

Endelig bekreftelse
26-åringen har vært koblet til United i månedsvis og figurert som den største snakkisen på ryktebørsene. I kjølvannet av den avslåtte anken i CAS har Atlético forbud mot å kjøpe spillere i sommer. Det ble utslagsgivende for fremtiden, sier Griezmann.

I samråd med rådgiveren Eric Olhats har Griezmann dermed bestemt seg for å bli værende i den spanske hovedstaden.

– Sanksjonene fra CAS er blitt gitt. Atlético kan ikke signere nye spillere. I samråd med min rådgiver, Eric Olhats, har jeg bestemt meg for å bli værende. Dette er en tøff tid for klubben. Det ville vært et skittent triks av meg å dra nå. Vi har snakket med klubben, og vi kommer til å være tilbake neste sesong, sier Griezmann.

Var nær United
Atlético har ikke lov til å registrere nye spillere før januar 2018 som følger av brudd på flere av FIFAs retningslinjer ifm. internasjonale overganger og førstegangsregistrering av unge spillere.

I sine tre sesonger i Atlético har Griezmann scoret henholdsvis 22, 22 og 16 mål i La Liga. Han herjet i forrige sommers EM på hjemmebane i Frankrike der han ble toppscorer og turneringens beste spiller til tross for tapet for Portugal i finalen.

Griezmann skal ha en utkjøpsklausul i kontrakten med Atlético i området rundt 950 millioner kroner. Britisk presse har skrevet at Griezmann var nær en overgang til United, men at han selv skal ha ringt til José Mourinho for å fortelle at han ikke kom til å gjennomføre overgangen etter dommen i CAS.

Det er ventet at Atlético vil tilby Griezmann en ny avtale med en ny utkjøpsklausul.