TIL MANCHESTER? Antoine Griezmanns fremtid er uviss, men mye tyder på at han drar til Manchester United.
TIL MANCHESTER? Antoine Griezmanns fremtid er uviss, men mye tyder på at han drar til Manchester United. Foto: Juan Medina

Fotballryktene: – Manchester United er enig med Griezmanns representanter

Romelu Lukaku, Andrea Belotti og Michael Keane er også ønsket på Old Trafford.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United kan glede seg over Mesterliga-spill igjen etter finaleseieren mot Ajax i Europaligaen. For å hevde seg i Europas tøffeste turnering trengs det forsterkninger.

Og José Mourinho har planene klare. Det er ventet at Antoine Griezmann blir førstemann inn porten på Old Trafford.

Daily Mirror skriver at rødtrøyene er klare til å utløse utkjøpsklausulen på knapt 940 millioner kroner form Griezmann.

The Independent hevder at United føler seg trygge på å Griezmann kommer til klubben i løpet av juni. United skal allerede være enig med representantene til Griezmann om en finansiell pakke som beskrives som «svært overbevisende».

Men det trengs trolig flere forsterkninger enn Griezmann. Det mener i hvert fall Fabio Capello. Han sier at Manchester United ikke lenger er et underholdende lag å se på og trenger flere spillere enn bare Griezmann.

Daily Mail skriver at Romelu Lukaku, Andrea Belotti og Michael Keane er ønsket på Old Trafford.

La Gazzetta dello Sport skriver at Alvaro Morata er nær en overgang til Milan. Chelsea og Manchester United har tidligere snust på Morata.

Wayne Rooney har fått to tilbud fra kinesiske klubber som vil gi ham 545 millioner kroner over to år. Det skriver Daily Mail. Men Rooney ønsker seg tilbake til gamleklubben Everton.

En gladnyhet er at Manchester United ikke vil selge Ander Herrera til Barcelona. Det skriver The Independent.

Arsenal er villig til å gi Alexis Sanchez 3 millioner kroner i ukelønn for å skremme vekk Bayern München. Den tyske klubben vil trolig prølve seg på Sanchez i sommer, skriver Daily Mail.

Liverpool har fått beskjed om å bla opp over 650 millioner kroner om de ønsker å få signaturen til RB Leipzig-forsvareren Naby Keita, skriver The Times.

Marco Silva sa opp stillingen sin i Hull. Nå er det ventet at han tar over etter Sam Allardyce i Crystal Palace, skriver London Evening Standrad.

Chris Coleman har også vært koblet til jobben, men han sier at han ønsker å fortsette i landslagsjobben i Wales til etter VM 2018.

Juventus forbereder et bud på Monacos 23 år gamle brasilianer Fabinho, som også har vært koblet til begge Manchester-klubbene. Det skriver Calciomercato.

West Brom må betale 380 millioner kroner (!) om de ønsker å hente Watford-spissen Troy Deeney i sommer. Det skriver Birmingham Mail. Det spørs om pengene ikke kan brukes på bedre vis. Også Leicester City og Everton vurderer å kaste seg inn i Deeney-jakten.

Liverpool har ingen planer om å hente Porto-keeper Iker Casillas (36) i sommer. Det skriver Liverpool Echo.

Både Milan og PSG jakter på Stoke-spissen Marko Arnautovic. Han er prissatt til drøyt 160 millioner kroner.

WBA og Newcastle kjemper om signaturen til Sporting Lisboas midtbanespiller William Carvalho, hevder Birmingham Mail.

Førstemann inn dørene på Vicarage Road kan være Genk-forsvareren Omar Colley. Det skriver Watford Observer.

Everton kan bli neste stoppested for forsvareren Cuco Martina. 27-åringen har blitt løst fra kontrakten med Southampton.

Swansea City-spiss Fernando Llorente (32) avslører at han var i samtaler med Chelseas-manager Antonio Conte i januar. Nå åpner han for en retur til spansk fotball.

Brighton håper å ta innersvingen på Newcastle i kampen om Tammy Abrahams signatur. Begge klubber har fått tillatelse til å prate med Chelsea-spissen.

Tidligere Middlesbrough-kaptein Nigel Pearson er høyaktuell som ny sjef i klubben, men Garry Monk er aktuell for jobben. Monk sa nylig opp jobben i Leeds. Litt morsomt at tidligere Middlesbrough-manager Aitor Karanka er favoritt til å ta over jobben til Monk.