FERDIG I ROMA: Søndag spiller Francesco Totti sin aller siste kamp for Roma. Avskjeden blir nok følelsesladet, men nå åpner veteranen for at karrieren fortsetter hos en annen klubb.
FERDIG I ROMA: Søndag spiller Francesco Totti sin aller siste kamp for Roma. Avskjeden blir nok følelsesladet, men nå åpner veteranen for at karrieren fortsetter hos en annen klubb. Foto: Stringer .

Kryptisk Totti åpner for å fortsette karrieren

– Jeg er klar for en ny utfordring, skriver Roma-legenden Francesco Totti (40).

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tidligere i mai bekreftet Roma at klubblegende Francesco Totti (40) er ferdig i klubben etter sesongen, og det meste har pekt mot at italieneren som debuterte for hovedstadslaget i 1993 legger skoene på hyllen.

Angivelig skal Totti ha vært klar til å tre over i en rolle som direktør i klubben. Men skal man forsøke å tolke en kryptisk Twitter-melding lagt ut torsdag, kan det virke som om han ikke er helt ferdig som fotballspiller ennå.

– Roma-Genoa, søndag 28. mai 2017, blir siste gang jeg kan bruke Roma-trøyen. Jeg kan ikke beskrive hvor mye disse fargene har betydd og alltid vil bety for meg, skriver Totti.

– Jeg føler at kjærligheten min til fotballen aldri svinner hen. Det er lidenskap, min lidenskap. Den er så dyp at jeg ikke klarer å se for meg ikke å nære den lenger. Noen gang. Fra mandag av er jeg klar til å kjøre på igjen. Jeg er klar for en ny utfordring, skriver Totti.

Kampen mot Genoa blir altså den siste for tidenes Roma-spiller. Samtidig melder italienske medier at en ikke kjent Serie A-klubb har kommet med et tilbud til 40-åringen, uten at noen detaljer er kjent.

Roma måtte kapitulere for Juventus i kampen om tittelen forrige helg. Med ett poeng ned til Napoli i siste serierunde vil en seier sikre andreplassen på tabellen. Totti har kun startet én kamp denne sesongen og stort sett figurert som innbytter med minutter mot slutten av kampene.

Totti har vunnet én Scudetto med Roma og scoret 250 mål. Med flagget på brystet var Totti med på å bli verdensmester med Italia i 2006.

Nå gjenstår det å se hvor og hva den nye utfordringer bringer.