Her fortviler England etter at EM-tittelen røk fem minutter på overtid

«Young Lions» roter det til som «Three Lions».

Englands G17-landslag hadde EM-tittelen dypt nede i lomma, men Spania utlignet til 2-2 fem minutter på overtid og ble mester på straffespark.

Callum Hudson-Odoi og Phil Foden ga England ledelsen hver sin gang. Mateu Morey utlignet for Spania første gang, men 2-1-ledelsen så ut til å holde for britene.

I sjette tilleggsminutt dukket innbytter Nacho Diaz opp og nikket inn et hjørnespark. Da hadde han vært på banen bare noen få minutter.

Med 2-2 måtte mesteren kåret på straffespark, og der var Spania overlegent best. Lagkaptein Abel Ruiz, Morey, Sergio Gómez og Victor Chust scoret på alle det spanske lagets fire straffespark.

Aidan Barlow scoret på straffekonkurransens første spark, men Rhian Brewster skjøt i innsiden av stolpen og Joel Latibeaudiere over mål. Dermed kunne Spania juble for 4-1-seier.

Det er tredje gang Spania vinner EM for G17-lag.

England var i gruppe med Norge i det innledende gruppespillet i EM-sluttspillet, og ble gruppevinner etter blant annet 3-1-seier mot det norske laget. Norge var nær avansement til kvartfinale, men måtte reise hjem etter gruppespillet.