Elverum reddet ny finalekamp etter ekstraomganger

ØIF Arendal hadde muligheten til å bli sluttspillmestere, men et innbitt Elverum nektet å tape.

Josef Pujol fra Elverum Håndball scoret straffen som sikret seier etter ekstraomganger mot ØIF Arendal. Foto: Åserud, Lise

Arendal vant første kamp i Elverum etter en vanvittig sluttspurt.Torsdag kunne de sikre sluttspill-seier på hjemmebane mot seriemesteren, men slik gikk det ikke.Arendal ledet 14-10 til pause og optimisme preget et fullsatt Sør Amfi.Men Arendals firemålsledelse forsvant som dugg for solen de første minuttene etter pause. Deretter fulgte en tett og intens avslutning på kampen.Etter halvspilt andreomgang sto det 20-19 ti