Tottenham sikret 2. plassen i Premier League med seieren mot Manchester United forrige helg. Nå skal Mauricio Pochettino bygge en stall som kan kjempe om tittelen samt suksess i Champions League.

Klubben har innledet samtaler med Juventus om høyrebacken Dani Alves (34). Han skal erstatte åtte år yngre Kyle Walker, som trolig forlater klubben etter inneværende sesong, skriver Evening Standard.

Southampton ligger an til å bli nummer åtte i ligaen. Som vanlig er det rift om klubbens spillere. Virgil van Dijk kan være nestemann ut portene på St Mary's Stadium. Men det vil koste eventuelle beilere dyrt. Styreformann Ralph Krueger sier at klubben ikke trenger å selge van Dijk, selv ikke hvis det kommer inn bud på 640 millioner kroner, skriver Liverpool Echo.

Barcelona kobles til Tottenhams midtbanespiller Moussa Sissoko. Flere klubber har meldt sin interesse, blant andre Real Madrid og AC Milan, skriver Don Balon.

Southampton er ikke den eneste klubben som er vant til at spillerne forsvinner i sommervinduet. Monaco har blitt spesialister på å kjøpe billig og selge dyrt. Nå kan Manchester United-aktuelle Bernardo Silva forsvinne fra klubben. 22-åringen sier han drømmer om å signere for en av de største klubbene i verden. Men det blir dyrt. Silva er prissatt til rundt 750 millioner kroner, skriver Metro.

Wilfried Zaha bidro sterkt til at Crystal Palave banket Hull og sendte tigrene ned en divisjon. Nå har 24-åringen sagt seg villig til å skrive under på en ny femårskontrakt med Palace, skriver The Guardian.

Hull slikker sårene etter nedrykket. Flere spillere forsvinner i sommer. Kanskje også manager Marco Silva. Watford er nemlig interesserte i å hente ham til den ledige manager-jobben i klubben, skriver Daily Mirror.

Chelsea ønsker å tilby Thibaut Courtois en ny kontrakt for å holde Real Madrid på en armlengdes avstand. En ukelønn på 1,6 millioner kroner kan gjøre susen, skriver Telegraph.

Bournemouth planlegger å legge inn et samlet bud på 320 millioner kroner for Chelsea-duoen Nathan Ake og Asmir Begovic. Budet tikker nok inn på Chelsea-kontoret straks sesongen er ferdigspilt, skriver The Guardian.

Newcastle og Crystal Palace følger Burnley-spissen Ashley Barnes tett, skriver ESPN. The Magpies har også planer om å legge inn en forespørsel på Fulhams midtbanespiller Tom Cairney.

Arsenal ser til Spania etter forsterkninger. Real Madrid-backen Danilo er på ønskelisten, skriver Don Balon. Men hva skjer med Hector Bellerin da?

Lyon-spissen Alexandre Lacazette sier han er interessert i en overgang til Atletico Madrid i sommer. En rekke Premier league-klubber har snust på 25-åringen.

Derby County er villige til å la Tom Ince gå til en annen klubb i sommer. Vel å merke om de får 110 millioner kroner for Ince.