Paul Pogba (24) mistet sin far, Fassou Antoine Pogba (79), fredag etter lengre tids sykdom. Følgelig sto franskmannen over søndagens kamp mot Tottenham.

Nå sier Manchester United-manager José Mourinho at Paul Pogba trolig også mister onsdagens TV 2 Sport Premium-sendte bortekamp mot Southampton.

– Jeg tror at farens begravelse blir tirsdag eller onsdag i Frankrike. Jeg tviler på at Paul er i stand til å spille. Vi har latt ham bestemme selv når han føler seg klar til å komme tilbake, sier Mourinho ifølge The Telegraph.

Manchester United har ikke mer enn æren igjen å spille for Premier League. Med 1-2-tapet for Tottenham røk samtidig muligheten for å klare topp fire.

Ligacup-mesterne kan nå neste sesongs Mesterliga ved å vinne Europaliga-finalen mot Ajax i Stockholm onsdag 24. mai.

The Telegraph skriver at Pogba er ventet tilbake til finalen i Sveriges hovedstad.

Mourinho har også bekreftet at han kommer til å stille med Sergio Romero i finalen, ettersom den argentinske målvakten har voktet buret i Europaligaen denne sesongen. Derfor vil Romero få kamptrening i en av de to siste ligakampene.

Daley Blind kommer heller ikke til å spille onsdagens kamp mot Southampton, mens Mourinho kommer til å være forsiktig i bruken av Antonio Valencia, Ander Herrera og Henrikh Mkhitaryan.

Manchester United-manageren bekreftet på pressekonferansen før Southampton-kampen av Timothy Fosu-Mensah er den siste spilleren på sidelinjen med en skulderskade. Unggutten er derfor usikker til finaletroppen.

Se Southampton-Manchester United på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo onsdag klokken 20.45.