DYR MANN: Mamadou Sakho er fremdeles Liverpool-eiendom selv om han her feirer Christian Bentekes scoring mot nettopp Liverpool på Anfield.
DYR MANN: Mamadou Sakho er fremdeles Liverpool-eiendom selv om han her feirer Christian Bentekes scoring mot nettopp Liverpool på Anfield. Foto: Peter Byrne

Klopps melding til Big Sam: – Han er din for 350 millioner kroner

Og Evertons Ronald Koeman har blitt lovet nærmere 850 millioner kroner til sommerens overgangsvindu.

Mamadou Sakho har storspilt for Crystal Palace på lån fra Liverpool og skal ha en stor del av æren for at de allerede har sikret seg ny kontrakt i Premier League.

Jürgen Klopp ser ingen fremtid for Sakho i Liverpool, men ifølge Guardian krever han likevel nærmere 350 millioner kroner for å slippe den 27 år gamle franskmannen. Så spørs det om Big Sam får styreformann Steve Parish til å bla opp.

Ifølge Daily Mail vil Klopp bruke pengene for Sakho på en ny forsvarsspiller, og både Burnleys Michael Keane og Southamptons Virgil van Dijk skal være aktuelle.

Klopps trenerrival Ronald Koeman har også blitt lovet penger å bruke i sommer, og det kan virke som om de brenner i lommen. Las Palmas-stopper Mauricio Lemos, Swanseas stjernespiller Gylfi Sigurdsson og Burnley-spillerne Michael Keane og André Gray er ifølge Telegraph alle på Koemans ønskeliste.

I tillegg skal Manuel Lanzini på West Ham være en spiller Everton ser nærmere på. Ross Barkleys kontraktsforhandlinger trekker ut, og Mirror hevder at Koeman ser på den argentinske midtbanespilleren som en perfekt erstatter.

Rivingen av White Hart Lane har allerede startet, og nå forsøker italienske Inter å stikke av med det nest mest verdifulle i Tottenham-boet, nemlig trener Mauricio Pochettino. Sky Sports Italia melder at klubbens representanter flyr til London denne uken for å forsøke å lokke den argentinske stjernetreneren bort fra Tottenham. Med seg i kofferten har de en kontrakt verdt 90 millioner kroner i året.

Antonio Conte skal likevel fortsatt være Inters førstevalg, skal vi tro Gazzetta dello Sport. Diego Simeone, Romas Luciano Spalletti og Napolis Maurizio Sarri skal også være aktuelle for klubben som har kinesiske eiere i ryggen.

Arsenal skal få det tøft med å kvalifisere seg for neste års Mesterliga, og supporterne frykter for hvilke konsekvenser det vil få for sommerens overgangvindu. Sky Sports kan likevel melde at Arsène Wenger allerede har klart å lokke en ny spiller til Nord-London. Bosniske Sead Kolasinac skal ha signert på free transfer fra Schalke, og vil bli en del av Arsenal når kontrakten hans går ut 1. juli. Venstrebacken skal ha sagt nei til store klubber som Everton, Manchester City og Milan.

Helt til sist tar vi med at utskjelte Marouane Fellaini kan være på vei bort fra Manchester United. Daily Star melder at en overgang til tyrkiske Trabzonspor skal være på trappene.