Her innser den trøstende keeperen hva som er i ferd med å skje

– Det er talentløst håndtert, sier TV 2-kommentator Marius Skjelbæk.

PSG-Bastia 5-0

Paris Saint-Germains 2-0-mål mot Bastia i lørdagens Ligue 1-kamp har satt sinnene i kok.

Marco Verratti hamret ballen inn på lekkert vis fra 20 meter, men får samtidig sugende kritikk for manglende fair play.

Sekunder før gikk PSGs Blaise Matuidi i bakken etter å ha blitt hektet i 16-meteren. Dommeren dømte ikke straffe, og Bastia klarerte til innkast.

Matuidi ble liggende, og Bastias keeper Jean-Louis Leca gikk over til den franske midtbanestjernen for å sjekke hvordan det står til.

Men mens Leca gjorde det tok PSG et kjapt innkast. Leca oppfatter det, og går tilbake i mål, men har Julian Draxler foran seg. Draxler signaliserer at ballen skal spilles ut, men så dundrer Verratti til.

Ballen går i nettet, og Bastias keeper reagerer med sinne mot PSGs spillere.

Dommeren kan lite gjøre, ettersom det ikke blir vurdert til at Draxler forstyrrer keeperen. I frustrasjon skyter Leca ballen ut av banen, og blir belønnet med et gult kort.

– Talentløst

– Det er rimelig talentløst håndtert av dommeren. Det bør annulleres for offside, og om ikke bør han ha forståelse for at keeperen er frustrert over manglende fair play, sier TV 2-kommentator Marius Skjelbæk.

– Verratti skulle aldri skutt, men det kan være han ikke så det. Men nå er vel ikke han kjent for å være den som er mest opptatt av fair play. Om han ser det er det ikke bra at han skyter.

Matuidi, mannen Leca så til, viste også at han syns situasjonen var lite trivelig, og prøvde å roe keeperen ned og snakke med dommeren etter situasjonen.

– Tror ikke han så det

Han har forståelse for at den 31 år gamle sisteskansen ble frustrert, men mener han burde hatt straffe tidligere i kampen.

– Jeg er lei meg for at det ble mål, fordi Jean-Louis spilte fair. Han kom for å se til meg, men jeg tror ikke Marco så det, så han spilte videre, sa Blaise Matuidi til BeIn Sports etter kampen.

– Bortsett fra det er jeg sikker på at jeg skulle hatt straffe uansett, så at det ble 2-0 var logisk.

Og med en sluttstilling på 5-0 var målet neppe kampavgjørende.