ETTERTRAKTET: Kylian Mbappé blir trolig værende i Monaco, skriver The Guardian.
ETTERTRAKTET: Kylian Mbappé blir trolig værende i Monaco, skriver The Guardian. Foto: Franck Fife

Fotballryktene: – Avviste gigantbud på superspissen

Manchester United-fansen kan trøste seg med Antoine Griezmann.

Kylian Mbappé klarte ikke å overliste Juventus-målvakt Gianluigi Buffon i onsdagens Mesterliga-semifinale, men det kjølner ikke akkurat interessen for Monacos 18 år gamle sensasjon.

The Guardian skriver at Manchester United har tilbudt Monaco litt mer enn 800 millioner kroner for franskmannen, men budet ble kontant avvist. Ligue 1-klubben kommer til å kreve minst 1,2 milliarder kroner for Mbappé, som med det vil bli verdens dyreste fotballspiller. Ifølge The Guardian er det lite trolig at Mbappé forlater fyrstedømmet i år - om ingen betaler nærmere 1,5 milliarder kroner.

Metro skriver at Arsène Wenger var svært nær ved å hente Mbappé i fjor sommer. Arsenal-manageren var til og med på besøk hjemme hos den da 17 år gamle gutten. Denne sommeren må trolig Emirates-klubben se langt etter å signere spissen.

Manchester United-manager José Mourinho ønsker også å hente Fabinho og Tiemoué Bakayoko fra Monaco, samt Real Madrids Toni Kroos og Atlético Madrid-angriper Antoine Griezmann. The Sun melder at Griezmann allerede er enig med Manchester United om de personlige betingelsene med en ukelønn på rundt 3,3 millioner kroner. United utløser utkjøpsklausulen pålydende én milliard kroner for å få til overgangen.

Ifølge Manchester Evening News følger Mourinho også situasjonen til Real Madrid-duoen Raphaël Varane og James Rodríguez.

Arsenal kan miste Alexis Sánchez i sommer, og ifølge The Mirror kan Bayern München bli neste stoppested for chileneren. Bundesliga-klubben har innledet samtaler med 28-åringens agent med tanke på en overgang.

Det er usikkert hva som skjer med spisskollega Olivier Giroud, og Marseille skal ønske å hente den tidligere Montpellier-spilleren hjem til Frankrike. Talksport skriver at Giroud først vil bestemme fremtidsplanene når han vet om Arsène Wenger fortsetter som manager eller ei.

Arda Turan kommer ikke til å forlate Barcelona til sommeren, til tross for Arsenal og Inters interesse i tyrkeren, melder spanske AS.

Selv om Barcelona fremdeles har sjanse til å ta La Liga-tittelen i år, har det vært en noe skuffende sesong for katalanerne. Nå ønsker klubben å ruste opp før neste sesong med Philippe Coutinho. Liverpools brasilianer blir ingen billig mann, og Barcelona har allerede fått to bud avvist. Transfermarketweb skriver at Barcelona nå forbereder et bud på 600 millioner kroner for den tidligere Inter-spilleren.

José Mourinho ønsker Manchester City-målvakt Joe Hart som David De Geas erstatter i Manchester United, melder Daily Record. De Gea er etter alt å dømme på vei til Real Madrid. Samtidig skal City være favoritter til å sikre seg United-back Luke Shaw, ifølge Manchester Evening News.

Southampton hentet Ryan Bertrand fra Chelsea som Shaws erstatter i sin tid. Ifølge The Mirror ønsker gamleklubben Chelsea og Liverpool å bringe inn den 27 år gamle venstrebacken før neste sesong.

Calciomercato skriver imidlertid at det er AC Milan-målvakt Gianluigi Donnarumma er mannen Mourinho vil ha mellom stengene neste sesong, men målvaktens foreldrene ønsker at han blir værende i Milano.

Manchester City-manager Pep Guardiola frykter Sergio Agüero mister sesonginnspurten med skaden han måtte gå av med i sluttminuttene av søndagens kamp mot Middlesbrough, skriver Daily Star.

Paris Saint-Germain har hatt en svak sesong med exit i åttendedelsfinalen i Champions League og med styring mot andreplass i Ligue 1. Det gjør at trener Unai Emery sitter løst. Don Balón melder at den franske hovedstadsklubben har blinket ut Roberto Mancini som Emerys etterfølger. Samtidig skal Barcelona ha kontaktet tidligere PSG-trener Laurent Blanc med tanke på å overta trenerjobben Luis Enrique forlater ved sesongslutt, skriver Catalunya Radio, gjengitt av AS.

Chelsea er forberedt på å låne ut Kurt Zouma neste sesong for å gi forsvarsspilleren kamptrening etter den alvorlige kneskaden. Det melder The Mirror.

West Ham-målvakt Adrián kan være på vei hjem til Spania til sommeren. Ifølge Marca er Adrián et overgangsmål for La Liga-klubbene Málaga, Deportivo La Coruña og Real Betis.

Newcastle og Rafael Benítez kommer til å ha et overgangsbudsjett på over 800 millioner kroner før Premier League-comebacket, ifølge The Telegraph.