Fotballryktene: – Premier League-toppklubb vil ha King

Nordmannen kan havne i en av ligaens beste klubber.

Det er ikke så altfor ofte nordmenn blir nevnt i engelske avisers ryktespalter. Men scorer man 15 mål i Premier League, tiltrekker man seg fort interesse. Nå melder Daily Mirror at Mauricio Pochettino og Tottenham skal ha fått øynene opp for Joshua King. Den norske formspilleren har scoret tolv ligamål i 2017 - det er det kun Romelu Lukaku og Harry Kane som kan måle seg med.

Bournemouth-manager Eddie Howe uttalte dette forrige uke:

– Jeg er sikker på at mange er blitt oppmerksom på ham (King) og notert seg navnet hans. Formen hans har vært veldig god, sa Kings sjef.

25-åringens kontrakt varer ut 2019/20-sesongen, og en eventuell overgangssum kan komme på minst 165 millioner kroner.

Se nyeste episode av Premier Leaks i videovinduet øverst i saken

Cesc Fábregas har gjort veldig mye bra for Chelsea denne sesongen, men han er likevel ikke fast inventar i Antonio Contes startellever. Det kan bety at spanjolen skifter beite til sommeren. Assistkongen har tidligere blitt koblet til Manchester United, men nå skriver Daily Star at også Liverpool vil hente midtbaneeleganten.

West Ham ser til bulgarsk fotball for forsterkninger. Ifølge Daily Express har London-klubben sett seg ut den brasilianske vingen Jonathan Cafu. 25-åringen spiller for Ludgorets Razgrad. Angriperen skal ha en utkjøpsklausul på omtrent 110 millioner kroner.

Pep Guardiola vil prioritere å hente engelske spillere til sommeren. Ifølge Manchester Evening News er spanjolen trygg på at han får kjøpt Tottenhams Kyle Walker til Manchester City.

Barcelona skal ønske seg Christian Eriksen, men den overgangen virker lite sannsynlig. Ifølge London Evening Standard har Tottenham-spillerens agent uttalt at dansken ønsker å bli i den engelske hovedstaden.

Real Madrid har fryktelig lyst på en ny keeper, men hvem blir det? Nå vil Chelsea tilby Thibaut Courtois en ny og forbedret kontrakt for å få beholde belgieren på Stamford Bridge.

En viktig, defensiv Chelsea-brikke er Cesar Azpilicueta. Den baskiske forsvareren kan være på vei til Barcelona. Ifølge Sport er en høyreback høyt oppe på listen over hva katalanerne vil hente i sommer, og der er 27-åringen et meget hett alternativ.

Lyon-spissen Alexandre Lacazette har scoret over 30 mål denne sesongen. Flere Serie A-klubber skal ønske seg målgarantisten, men franskmannen sier han kun vil spille for klubber som skal spille i Champions League.

Ronald Koeman skal være desperat etter offensive forsterkninger foran neste sesong. "Selvmål" er nest øverst på Evertons toppscorerliste, og alt tilsier at Romelu Lukaku forsvinner til sommeren. Swanseas Gylfi Sigurdsson og Anderlechts Youri Tielemans skal være noen av spillerne Everton vurderer. Det skriver Daily Mirror.