Tarm-eksplosjon etter potent Lem-åpning

Men det ble aldri grisete da Tarm fikk besøk av Lem i den danske cupen.

Tarm-Lem 4-2 (4-1)

Det var knyttet stor spenning rundt cupkampen mellom Tarm og Lem i Danmark tirsdag kveld.

Det var mange som hadde det moro da det ble klart at de to klubbene med de spesielle navnene skulle møte hverandre. Spesielt i sosiale medier tok det av før kampstart.

Ville Lem finne åpningen i Tarm-forsvaret? Kunne Tarm stå imot presset fra Lem? Og ville Lem stå igjen med noe etter besøket i Tarm?

Det gikk bare fem minutter før Tarm fikk hull på byllen på det ujevne underlaget. Minutter seinere fikk Lem oppreisning da de penetrerte seg gjennom forsvarsløse Tarm.

Les også: Dicken slo Cocks i Runkosarja

Men gleden ble kortvarig for slappe Lem-spillere. Publikum på Tarm Stadion fikk nemlig se hjemmelaget valse over Lem i første akt. Det var tydelig at Lem manglet den nødvendige tenningen.

Tarm-eksplosjonen startet i det 28. minutt. Derfra og inn mot pause måtte Lem-keeperen bøye seg ned tre ganger for å hente kulen ut av nettet.

Kampen, som ble streamet live og kommentert av den danske komikeren Anders Fjelsted, var i realiteten over etter 45 intense minutter. Det var faktisk overraskende at Lem klarte å holde Tarm på avstand såpass lenge som den første halvtimen. Lem holder nemlig til i divisjonen under Tarm.

En kort pause gjorde godt for bortelaget. I andre akt viste Lem seg frem fra en helt annen side. De utfordret Tarm både i lengde- og bredderetningen. Det var derfor ikke ufortjent at Mikkel Ulfkjær Jensen satte inn trøstescoringen med et kontant hodestøt like før slutt.

Lem kunne reise hjem med stoltheten i behold. Tarm brukte neppe lang tid på å fordøye det siste støtet fra Jensen. Nå venter garantert røffere motstand i kommende runde.