Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United tok ledelsen på svært kontroversielt vis under oppgjøret mot Swansea søndag.

Dommer Neil Swarbrick mente Marcus Rashford ble felt av Swansea-keeper Lukasz Fabianski, men etter å ha sett reprisene er ekspertene nådeløse med Manchester United-angriperen.

– Av og til er det spillere som hiver seg fordi de forventer å bli tatt. De gjør det for å beskytte seg seg selv. Men etter å ha sett dette mange ganger, så er ikke det tilfelle her. Dette er filming. Det burde vært gult kort til Rashford og utspill fra mål, sier TV 2-ekspert Erik Thorstvedt.

Se situasjonen i videovinduet øverst!

– Patetisk
Brede Hangeland går enda lenger i sin karakteristikk av 19-åringen.

– Fabianski trakk til seg armene. Det er helt patetisk av Rashford. Det er engelskmennenes egen mann. Hadde det vært en spanjol eller italiener som hadde gjort dette, hadde han blitt slaktet fullstendig, sier TV 2-eksperten.

Den tidligere stopperkjempene mener mener også at dommer Swarbrick må ta sin del av skylden.

– Han startet fallet lenge før, Fabianski hadde ikke en gang strekt ut armene. Det var en skandaløst dårlig avgjørelse av dommeren, påpeker han.

– I tillegg blir han skadet. Han vet hva han har gjort og blir liggende bak mål der. Det er mulig han fikk en eller annen smell, men det var ikke noe som skjedde i kontakt med Fabianski, skyter Thorstvedt inn.

– Aldri i verden om det er straffe
BBC-ekspert Chris Sutton mener Manchester United burde fått gult kort.

– Rashford filmet for å få straffe. Det er en dårlig beslutning. Aldri i verden om det er straffe, sier han.

Wayne Rooney scoret for øverig på det påfølgende straffesparket, og sørget for 1-0-ledelse til Manchester United. Men det helt ikke helt inn for United. En frisparkperle av Gylfi Sigurdsson sørget for at det endte 1-1.