MÅTTE HOPPE FALLSKJERM: Jeinny Leizarazo slang med leppa, og endte opp med å måtte kaste seg ut av et fly.
MÅTTE HOPPE FALLSKJERM: Jeinny Leizarazo slang med leppa, og endte opp med å måtte kaste seg ut av et fly. Foto: Instagram

Slang med leppa under El Clásico - Messi fikk henne til å angre

Jeinny Leizarazo måtte hoppe i fallskjerm etter å ha inngått veddemål.

Real Madrid-fan Jeinny Leizarazo jobber blant annet for den avisen AS, og under søndagens El Clásico var hun ute og slang med leppa.

Dersom Barcelona slo Real Madrid, skulle hun hoppe i fallskjerm.

Det gikk som det måtte gå: I siste sekund dundret Lionel Messi inn Barcelonas tredje for kvelden, og sørget for at det endte med 3-2-seier til katalanerne.

Dermed hadde Miami-baserte Lizarazo, som kommer fra Venezuela og også har jobbet som modell og skuespiller, ikke noe annet valg enn å hoppe.

– Jeg er ikke bare trist fordi vi tapte El Clásico. Jeg er også nervøs fordi jeg må innfri veddemålet og hoppe i fallskjerm ut fra et fly, forklarte hun på Twitter tidligere i uken.

Lizarazo, som har rundt 46 000 følger, la tirsdag ut en video fra stranden der hun tok det piano før hun skulle få seg en luftetur.

– Har det gøy før fallskjermhopping-timen min i morgen, skrev hun.

Og hun gjorde som hun lovet. Lizarazo kastet seg ut av flyet i et tandemhopp, og klarte seg med bravur.

– Å hoppe ut av et fly er den villeste opplevelsen jeg har hatt. Nå kan guttene mine gjøre det godt igjen ved å vinne alt sammen, skriver hun på Twitter.

Nå gjenstår det å se om Real Madrid-spillerne også leverer. Los Blancos ligger á poeng med Barcelona, men har én kamp mindre spilt. Vinner de rasten av kampene, så vinner de også La Liga.

Lørdag tar de imot Valencia på Santiago Bernabéu, mens tirsdag er det duket for første Mesterliga-semifinale hjemme mot byrival Atlético.

Se hvordan fallskjermhoppet gikk her: