Slik blir Sánchez latterliggjort

Robert Huth med Twitter-stikk til Arsenal-spilleren. Rugby-spiller viser frem en skikkelig skade.

Alexis Sánchez fikk gult kort etter en pinlig filming mot Leicester. Chileren ble truffet av et innkast fra Christian Fuchs, og lenge etter at ballen traff deiset han i bakken og tok seg til ansiktet.

– Rett og slett patetisk av Sánchez. Han vil bli flau når han ser TV-bildene av det. Det var fryktelig å se, sa TV 2-ekspert Trevor Morley.

Se hendelsen i videovinduet over!

Arsenal vant til slutt kampen etter et selvmål av Robert Huth, og etterpå publiserte Sánchez et Twitter-bildet av sin egen hovne leppe.

– Glad for seieren, men endte opp med en hoven leppe, skrev han på Twitter.

Robert Huth, som var rasende da chileneren deiset i bakken, latterliggjør nå Sánchez’ bilde.

På Twitter har han publisert et bilde av sin egen finger, med et lite sår.

– Har så vidt kommet meg etter krigen mot Arsenal her om dagen #spillvidere, skriver Huth, med klar adresse til Sánchez.

Den tidligere landslagsspilleren i rugby for England, Ben Kay, har også fått med seg bildet Sanchéz la ut.

Kay har lagt ved et bilde av skaden Worcester Warriors' Nick Schonert pådro seg for en stund siden sammen med leppebildet av Sánchez. Schonert fikk en stort rift i ansiktet etter å ha blitt truffet av en spiss rugbyskoknott i en rugbykamp.

Under bildet skriver han bare følgende:

– Av disse to idrettsutøverne med ansiktsskader, hvem av dem tror du ville rullet seg rundt på matta og holdt seg til ansiktet?

Til tross for de utrolig stygge skadene, er det ventet at både Huth og Sánchez skal bli klare til helgens kamper.

Leicester møter West Brom lørdag, mens Arsenal skal spille TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo-sendt Nord-London-derby mot Tottenham søndag.