Enormt hemmelighetskremmeri rundt Zlatans operasjon og fotballfremtid

Manchester United gjør sitt ytterste for å hindre lekkasjer om operasjonen som avgjør Zlatan Ibrahimovics fotballfremtid.

Zlatan Ibrahimovic pådro seg en alvorlig kneskade i Manchester Uniteds kvartfinalekamp mot Anderlecht for én uke siden.

Se hvordan Zlatan pådro seg skaden i Sportsnyhetene øverst!

Mye tyder på at skaden vil føre til at 35-åringen har spilt sin siste kamp for Manchester United. Angriperen skal opereres ved University of Pittsburgh Medical Center av stjernekirurgen Freddie H Fu.

Først etter operasjonen vil det bli klart om Ibrahimovic noensinne vil ha mulighet til å komme tilbake etter skaden.

Har lagt lokk på saken
Manchester United gjør imidlertid sitt ytterste for å hindre lekkasjer om Zlatans operasjon og fremtid.

Den svenske avisen Expressen skriver at klubben har lagt opp til et enormt hemmelighetskremmeri rundt Zlatans operasjon.

SKAL OPERERE ZLATAN: Freddie H Fu skal operere Zlatan. FOTO: Wikipedia/UPMC
SKAL OPERERE ZLATAN: Freddie H Fu skal operere Zlatan. FOTO: Wikipedia/UPMC

Klubbledelsen på Old Trafford vil verken opplyse når Zlatan skal opereres, eller om hvor lenge supersvensken kan være ute av spill.

– Vi kan ikke si noe som helst. Dere får snakke med Manchester United, sa Freddie Fus assistent Rick Pietzak ved sykehusets presseavdeling til Expressen.

Zlatans profilerte agent Mino Raiola er like taus.

– Dere spør feil spørsmål. Vi har ingenting å si til noen som helst, skriver han i en SMS til Expressen, og nekter samtidig å svare på spørsmål om Zlatans fotballkarriere kan være over.

– Legen elsker å være i media
Lokale journalister synes det er rart at den vanligvis så medievennlige stjernelegen

Freddie H Fu ikke har uttalt seg til media foreløpig.

– Doktor Fu elsker medieoppmerksomhet og hadde sikkert sluppet inn samtlige journalister om han hadde fått tillatelse til det. Men denne gang er det lagt fullstendig lokk på det som skal skje, sier en reporter utenfor sykehuset.

Årsaken til at Manchester United ikke vil si noe mer om Zlatans operasjon skal være for å hindre spekulasjoner rundt fotballstjernens fotballfremtid.

Mourinho: – Zlatan vil ikke gi opp
Heller ikke José Mourinho ville si mye om hvorvidt Ibrahimovic har spilt sin siste kamp for Manchester United på gårsdagens pressekonferanse.

Mourinho vil ikke spekulere i om 35-åringen har spilt sin siste kamp for Manchester United.

– Zlatan skal gjennom en stor operasjon. Han er mentalt sterk og fysisk sterk. Zlatan skrev på sosiale medier at han ikke vil gi opp. Han vil kjempe videre. Det er jeg henrykt over, sa Mourinho, som følte seg sikker på at Zlatan vil komme tilbake på fotballen.

– Det er den Zlatan jeg kjenner. Han har kjempet hele livet, helt siden han ble født. Jeg ser ingen grunn til at han ikke skal fortsette å kjempe. Nå vil jeg bare at operasjonen skal går bra. Han er i fantastiske hender, og jeg håper rehabiliteringen går bra slik at han mentalt kan forberede seg til neste steg, slo Mourinho fast.