Fotballryktene: – Mourinho planlegger sommerraid – vil hente flere tidligere elever

José Mourinho har skumle planer for det som kan bli en svært hektisk sommer for Manchester United.

Kun fire klubber har råd til å kjøpe Monacos spissjuvel Kylian Mbappé. Det sier den franske fotballagenten Pascal Boisseau til L'Equipe. De fire klubbene er Manchester United. Manchester City, Real Madrid og Barcelona. Arsenal og Arsene Wenger har nylig vist interesse for 18-åringen, men prisen vil trolig bli for høy for London-klubben.

James Rodriguez fikk seg en real opptur da han kom inn som innbytter og scoret i helgens storoppgjør mot Barcelona. Men colombianerens tid i Real Madrid ser likevel ut til å gå mot slutten. Nå skriver Diario Gol at superagenten Jorge Mendes skal sørge for at 25-åringen ender opp hos José Mourinho i Manchester United.

Mourinho skal også ønske seg en tidligere Chelsea-elev. Willian har ikke vært et fast inventar i Contes startellever, og nå vil hans tidligere sjef hente frisparkeksperten til Old Trafford. Det melder ESPN.

Den portugisiske Manchester United-manageren har flere tidligere spillere på ønskelisten. Ifølge Don Balon kan Real Madrid-forsvareren Raphael Varane bli Uniteds nye forsvarsstjerne.

Det koker skikkelig rundt Manchester-klubben på ryktebørsen. Nå skal Mourinho ha begynt å forberede seg på et liv uten stjernekeeperen David de Gea. Ifølge Manchester Evening News har representanter for Atlético Madrid-keeperen Jan Oblak allerede vært i Manchester for å snakke med klubben.

Wilfried Zaha har funnet tilbake til seg selv i årets sesong. Den ivorianske landslagsspilleren har dermed tiltrukket seg mye interesse, deriblant fra London-rivalene Chelsea og Tottenham. Nå advarer Crystal Palace-manager Sam Allardyce om at angriperen har en prislapp på omtrent 440 millioner kroner.

Gustavo Poyet er for tiden manager for Shanghai Shenhua. Uruguayaneren var en kulthelt blant Chelsea-fansen i sin periode som spiller på Stamford Bridge, og nå vil han hente en tidligere lagkamerat til Kina. Manageren har uttalt at det er store muligheter for at John Terry drar til Kina i sommer. Det skriver Talksport.

Barcelona-representaner skal ha ankommet London i håp om å hente tilbake Arsenal-backen Héctor Bellerín. Den tidligere Barca-junioren skal ha en prislapp på over 370 millioner kroner. Ifølge Marca er det usikkert om den spanske storklubben er villig til å betale en slik sum.

Mauricio Pochettino var alt annet enn begeistret for Manchester Citys angivelige interesse for Dele Alli. Nå sier Pep Guardiola at Alli er "en av de mest fantastiske spillerne han har sett i hele sitt liv", men at han ikke vil prøve å signere Tottenham-spilleren.

Liverpool har sett seg ut Fulham-talentet Ryan Sessegnon som den ideelle forsterkninger foran neste sesong. Den 16-årige venstrebacken skapte historie for Stefan Johansens klubb tidligere denne sesongen da han ble tidenes yngste målscorer i The Championship. Totalt står stortalentet med fem scoringer på 26 ligakamper i inneværende sesong. Ifølge Daily Mirror kan også Hull-backen Andrew Robertson være en annen løsning på klubbens trøblete venstrebackplass.

En annen mann som kan styrke Liverpool-forsvaret er danske Simon Kjær. 28-åringen spiller for øyeblikket for tyrkiske Fenerbahce. Også Hull skal være ute etter landslagsstopperen. For øyeblikket skal sistnevnte klubb være nærmest en avtale. Avtalen vil trolig kun bli en realitet om klubben får fornyet Premier League-kontrakt. Det skriver Hull Daily Mail.

Helt til slutt tar vi en et rykte fra en klubb som fortsatt jakter opprykk til Premier League. Leeds ligger tynt an like utenfor den siste playoff-plassen, men med to gjenstående kamper er det fortsatt håp for den gamle storheten. Daily Mirror hevder at keeper David Stockdale kan bli klubbens neste sisteskanse. Engelskmannen har akkurat vært med på å sikre Brightons opprykk til Premier League, men hans kontrakt går ut etter denne sesongen.