DRØMMELAG: Slik håper Phil Neville at Manchester United ser ut neste sesong.
DRØMMELAG: Slik håper Phil Neville at Manchester United ser ut neste sesong. Foto: Instagram Phil Neville

Slik håper Neville at Manchester United-laget ser ut neste sesong

Phil Neville har lekt seg i photoshop og satt opp startelleveren han håper på at Manchester United stiller med neste sesong.

Se Manchester City – Manchester United på TV 2 Premium og TV 2 Sumo torsdag kl. 21.00

Det finnes ingen tvil om at José Mourinho har planer om å åpne lommeboken og handle dyrt i sommer.

Manchester Uniteds manager, som i fjor sommer blant annet punget ut med nesten én milliard kroner for å hente Paul Pogba, har ved flere anledninger uttalt at han vil styrke troppen betydelig etter sesongen.

– Jeg vet hva jeg vil ha. Jeg vet hva vi trenger. Jeg kjenner spillerne bedre nå etter seks-sju måneder. Jeg vet også hva som er realistiske overganger og ikke. Jeg liker ikke å jage umulige overganger. Det er å kaste bort tiden. Det er en gave for agenter og en av disse umulige spillerne å ha en klubb som United interessert, men det er ikke bra for oss. Så jeg er realistisk og objektiv. Styret vet hva jeg ønsker. Frem til sommeren er fokus dermed spillerne, fansen og de turneringene vi er med i, sa Mourinho tidligere denne sesongen.

Ville hentet Griezmann og Bale
Den tidligere Manchester United-spilleren Phil Neville, som de siste årene blant annet har vært assistentrener for spanske Valencia og jobbet som TV-ekspert BBC, har tatt Mourinho på ordet.

A bit of fun(before people think I know!) @manchesterunited team day 1 next season - Rashford for zlatan!

Et innlegg delt av Philip Neville (@philipneville18)

Neville har lekt seg i photoshop og deretter lagt ut et bilde på sosiale medier av laget han håper på at Manchester United stiller med neste sesong.

– Bare litt moro (før folk tror jeg vet hvordan Manchester United ser ut neste sesong), skriver Neville under fotomontasjen.

I kommentarfeltet under bildet kunne ikke den tidligere Liverpool-spilleren Jamie Carragher dy seg.

– Ingen Fellaini? Du og Moyes signerte ham, skriver Carragher.

– Plan B er min gutt Fellaini på benken, kontrer Neville.

Neville røper at han ville hentet Gareth Bale fra Real Madrid, Antoine Griezmann fra Atletico Madrid og stjernekeeperen Hugo Lloris fra Tottenham.

Den tidligere backen mener også at Manchester United bør gå for Real Madrids Raphael Varane og Monaco-stjernene Benjamin Mendy og Tiemoue Bakayoko.

Helt på topp velger han å gi fornyet tillit til Zlatan Ibrahimovic, selv om den svenske spisskjempen forventes å være ute i mellom åtte til 12 måneder.

Rådyr moro
Ved siden av Zlatan velger Neville, som spilte for Manchester United fra 1995 til 2005, kun å fortsette med Antonio Valencia, Eric Bailly og Paul Pogba i sine respektive posisjoner.

Dersom Phil Neville får ønsket i oppfyllelse, og Manchester United henter alle stjernene han har satt opp på sitt «drømmelag», vil det imidlertid koste klubben dyrt.

Ifølge Goal.com vil den totale prislappen for alle stjernene han vil hente trolig bli mellom tre og fire milliarder (!) kroner.

Og selv om Mourinho forventes å bruke store summer i sommer, er det nok heller tvilsomt at Phil Nevilles drømmelag neste sesong går i oppfyllelse.