Her er sesongens King-mål - hvilket mener du er best?

Joshua King nærmer seg sitt uttalte mål om 15 scoringer denne sesongen.
Hvilket av de 14 første er den beste?

Se Sunderland-Bournemouth lørdag 16.00 på TV 2 Sumo og TV 2 Sport Premium, samt TV 2 Sportskanalen for Get-kunder!

Joshua King er Norges heteste utenlandsproff i øyeblikket, og lørdag skal Bournemouth-angriperen i aksjon igjen.

I Tippekampen borte mot Sunderland kan King score sitt 15. ligamål for sesongen, et hårete mål han snakket høyt om overfor TV 2 Sporten allerede i august.

– Det var sikkert mange som lo da jeg sa det, sa 25-åringen så etter å ha scoret sitt 11. i ligaen forrige måned, og siden den gang har ytterligere tre baller funnet veien til nettmaskene fra Kings føtter.

Se alt på TV 2 Sumo og TV 2 Sport Premium!
Slik skaffer du deg Premier League-tilgang!

Det betyr at King, med sine 14 Premier League-scoringer denne sesongen, kun har to skandinaviske spillere foran seg på listen over dem med flest mål i én og samme Premier League-sesong.

Les også: King stormer mot rekord: – Vil være en sterkere prestasjon enn Solskjærs

Ole Gunnar Solskjær scoret 18 i debutsesongen for Manchester United i 1996/97 og 17 i sin nest beste scoringssesong i 2001/02. I tillegg har Zlatan Ibrahimovic nettet 17 denne sesongen, men han vil etter skaden han pådro seg forrige uke ikke ha mulighet til å forbedre det tallet.

Les også: King nærmer seg toppen av eksklusiv skandinavisk liste

Men hvilken av de 14 scoringene til King denne sesongen har vært den beste? Se dem alle øverst eller én og én under, og avgi din stemme!

1. Crystal Palace borte, 3. runde
King satte inn 1-0-målet etter elleve minutter. En flott pasning fra Harry Arter ble ekspedert på flotteste vis av nordmannen med en flott demping på brystet og iskald avslutning i det lengste hjørnet. Dessverre for Bournemouth utlignet hjemmelaget på overtid, så King ble ikke matchvinner, men det ble i hvert fall sesongens første poeng.

2. Watford borte, 7. runde
King satte inn 2-1-målet etter 62 minutter, kun 43 sekunder etter å ha kommet inn som innbytter. Et flott raid ble avsluttet med et skudd fra like utenfor 16-meteren, som gikk i mål via en forsvarer og satte Heurelho Gomes fullstendig ut av spill. Dessverre for Bournemouth utlignet hjemmelaget tre minutter senere, så nok en gang ble King «snytt» for matchvinnerstatus.

3. Swansea borte, 19. runde
King satte inn 3-0-målet etter 88 minutter på nyttårsaften. En pasning fra Charlie Daniels fant ham i bakrom, og alene med Lukasz Fabianski var han iskald. Seieren betød at Bournemouth gikk inn i det nye året på 10. plass på Premier League-tabellen, mens Swansea lå sist.

4. Watford hjemme, 22. runde
King satte inn 1-1-målet etter 48 minutter med sin andre scoring mot Watford for sesongen. Et flott forarbeid av Adam Smith førte til en enkel scoring fra kloss hold for vår mann. Igjen ble det dog ett poeng til hvert av disse to lagene, etter at Kings spisspartner Benik Afobe reddet poeng da han satte inn 2-2 i sluttminuttene.

5. Everton borte, 24. runde
King satte først inn 1-3-målet etter 59 minutter. En følsom pasning fra Jack Wilshere gjorde at King kunne briljere. Han dempet ballen på brystkassen og trillet den forbi Joel Robles i hjemmelagets bur. Var et episk comeback på trappene?

6. Everton borte, 24. runde
King satte også inn 2-3-målet i samme kamp etter 70 minutter. Et hardt innlegg fra Ryan Fraser fant nordmannen på bakerste stolpe, og på skliende vis sørget han for sesongens første dobbel. Dessverre raknet Bournemouth etter dette, og til slutt endte det hele 6-3, blant annet etter fire scoringer av Romelu Lukaku.

7. WBA borte, 26. runde
King satte inn 1-0-målet etter fem minutter, med det som var hans første straffescoring for sesongen. Like før hadde han fått en trøkk i duell med Jake Livermore, men var iskald da Ryan Fraser gikk i bakken og det ble mulighet fra straffemerket. Dessverre for King og lagkameratene snudde WBA kampen allerede i 1. omgang, og det endte med 1-2-tap for sørkystklubben.

8. Manchester United borte, 27. runde
King satte inn 1-1-målet etter 40 minutter, med sin andre straffescoring på to kamper. På sin gamle hjemmebane leverte nordmannen en lekker variant, som sørget for et sterkt bortepoeng til hans lag. Kampen huskes dog for helt andre ting, da Zlatan Ibrahimovic og Tyrone Mings-duellen med påfølgende karantene oppstod i samme omgang.

9. West Ham hjemme, 28. runde
King satte først inn 1-1-målet etter 31 minutter, i en vanvittig første omgang på Vitality Stadium. Da hadde han nemlig allerede misbrukt muligheten til å score på straffespark i tre kamper på rad, med sin bom i det niende minutt. Bedre ble det ikke av at West Ham utlignet under minuttet senere, og revansjen var enorm da King på lekkert vis vippet med seg ballen og banket den i nettet etter drøye halvtimen.

10. West Ham hjemme, 28. runde
King satte deretter inn 2-1 tre minutter ut i 2. omgang, etter at lagkamerat Benik Afobe før øvrig hadde bommet på nok et straffespark før hvilen. Denne gangen kom scoringen fra kloss hold etter en dødballsituasjon, og Bournemouth hadde snudd kampen. Lenge så det ut til å bli matchvinnermålet, men André Ayew utlignet sju minutter før slutt.

11. West Ham hjemme, 28. runde
King satte så inn 3-2-målet på overtid, og bokførte Premier League-karrierens første hat trick. En retur etter et skudd fra Jack Wilshere havnet i beina på nordmannen, som var iskald fra kloss hold og ble matchvinner for første gang denne sesongen i en utrolig kamp. Etter kamp sa han at han kunne scoret fire eller fem.

12. Liverpool borte, 31. runde
King satte inn 2-2-målet i det 87. minutt. Et langt innkast ble først klarert, for så å bli slått inn igjen i feltet. Der var King råsterk med Ragnar Klavan i ryggen, vendte opp og satte ballen i nettet bak Simon Mignolet. Scoringen sørget for nok et sterkt bortepoeng.

13. Chelsea hjemme, 32. runde
King satte inn 1-2-målet etter 42 minutter. Alene mot mesternes forsvar satte King fart på og skjøt fra distanse. Avslutningen gikk via David Luiz og føk inn i hjørnet bak Thibaut Courtois. Dessverre for Bournemouth ble dog Chelsea for sterke, og seiret 3-1 etter et vakkert frispark av Marcos Alonso.

14. Middlesbrough hjemme, 34. runde
King satte inn 1-0-målet etter 96 sekunder. Sesongens raskeste variant fra nordmannen kom som et resultat av et hardt innlegg fra Marc Pugh, der King hadde gjort løpet sitt riktig og dunket ballen i nettet fra like utenfor femmeteren. Scoringen startet en real målfest, som ikke var over før 4-0 stod på resultattavlen forrige helg.

Se Sunderland-Bournemouth lørdag 16.00 på TV 2 Sumo og TV 2 Sport Premium, samt TV 2 Sportskanalen for Get-kunder!

Tidligere denne uken tok TV 2-ekspert Brede Hangeland og kommentator Øyvind Alsaker for seg alle Kings scoringer, og trakk blant annet fram det første målet mot West Ham som en av favorittene.

Chippen over José Fonte og avslutningen der han klinket ballen ned i hjørnet imponerte Hangeland, mens Alsaker også dro fram det første målet mot Everton i februar. Der klarte King å holde stoppergiganten Ashley Williams unna, for så å tuppe ballen forbi Joel Robles og i mål.

Men hvilken er din favoritt? Avgi stemme her!