Hyllet Zlatan og Rojo med egne trøyer - vil ikke si noe om skadeomfanget

– Jeg bryr meg ikke om det, svarer José Mourinho på spørsmål om Zlatan Ibrahimovics karriere kan være over.

Se Burnley-Manchester United på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo.

Manchester United-spillerne varmet opp med «Ibrahimovic» og «Marcos Rojo» på ryggen før dagens bortekamp mot Burnley for å vise støtte til lagkameratene etter korsbåndsskadene de pådro seg mot Anderlecht i Europaligaens torsdag kveld.

Den svenske superspissen landet forkjært og pådro seg en alvorlig skade, og det rapporteres at han kan være ute resten av 2018. Det har også vært nevnt at 35-åringens karriere kan være over.

José Mourinho ønsket ikke å si noe om skadeomfanget til duoen i intervjuet før kampen.

– Jeg vet omfanget, men jeg mener det er riktig at det medisinske apparatet uttaler seg med en med spesifikk diagnose. De ønsker å vente noen dager, for spillerne ønsker å se om spesialistene kan komme med en ny vurdering. Vi må respektere det, sier Manchester United-manager.

– Er det fare for at karrieren til Zlatan er over?

– Jeg bryr meg ikke om det. Jeg vil bare han skal rehabiliteringen skal gå så bra som mulig. Jeg er ikke bekymret for laget på grunn av deres fravær.

Mourinho ønsker ikke å ha et sportslig fokus på at de to profilene er ute.

– Det er et stort tap. Vi er triste på deres vegne, ikke på våres. De er viktigere enn oss. Skadene er alvorlige. Ingen fortjener å være skadet, men det er enda mer trist med disse to. Å få denne skaden i den perioden av karrieren Zlatan er og Marcos var på sitt beste nivå i karrieren og spilte veldig bra, og han fikk endelig plass som midtstopper på landslaget, sier Mourinho.

Manchester United gikk for øvrig videre til Europaligaens semifinale, der La Liga-laget Celta Vigo venter.